F4n4tyK. Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Nick: 「 F4n4tyK. 」 Nick oskarżonego: *ArenaSkilla Adwokat Cypuś STEAM_1:0:439701157 Opis sytuacji: Gracz rozmawia bez mutacji, zgłoszenia nic nie dają nawet jak jest admin. Dowody: demko mapa jb_fortify_v2-2 Ostrzeżenie od admina, następnie oskarżony nadal używa mikrofonu bez mutacji i nie dostaje mute'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoDeR Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 na serwerze nie ma całkowitego zakazu rozmawiania bez mutacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Ja tak tylko dodam, że po tym jak ostrzegłem go na msayu to poszedłem grać w Lige Legend, także wybacz Gdyby tylko BOT wysyłał mi powiadomienia o dalszych wszedłbym i ewentualnie zareagował. Poza tym jest zakaz "nadmiernego" rozmawiania bez mutacji, a nie całkowitego rozmawiania bez mutacji, bo podczas gdy byłem na serwerze nie wydawało mi się, żeby cypuś jakoś wielce dużo mówił, po prostu czasem powiedział jakieś zdanie (dodatkowo był w ct), lecz po zgłoszeniu fanatyka ostrzegłem go, żeby za dużo po prostu nie rozmawiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Proszę adminów o nadanie muta dla Cypusia na 720 min za ciągłe rozmawianie bez mutacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 17 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 No to rozwiązane. Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi