Hubert Opublikowano 10 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 (edytowane) Nick: K0Z4K Nick admina: @matigothic Długość bana: 30 Data i godzina 13: 24 10.07.2019 Serwer: drv2 1.6 Powód bana: skracasz Mapa: - Zostałem zbanowany od razu gdy skróciłem bez żadnego ostrzeżenia a ban jest krótszy niż 3h, więc należy sie ostrzezenie HUD albo poprzez kick. ~Admin powinien ostrzegać Gracza przed daniem bana, który jest krótszy niż 3 godziny, na say, HUD lub przez kick z powodem. Szczególnie, gdy widzi danego gracza pierwszy raz na serwerze. Edytowane 10 Lipca 2019 przez Hubert 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 10 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 2 minuty temu, Hubert napisał: Zostałem zbanowany od razu gdy skróciłem bez żadnego ostrzeżenia a ban jest krótszy niż 3h, więc należy sie ostrzezenie HUD albo poprzez kick. Tak samo nie sklada sie odwolan na takie bany, bo zanim ktokolwiek na to zobaczy ban wygasnie. @ matigothic opisz sytuacje @ Hubertjesli zostanie to zamkniete mozesz napisac skarge na tego admina. (chociaz w teorii nie mozesz) Spoiler 5. Skarg nie można składać na takie zdarzenia jak: bezpodstawne kicki, bezpodstawne bany do 30 minut, bezpodstawne warny; Chyba, że dane przewinienie zdarzyło się więcej niż dwa razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 10 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 1 minutę temu, Siedem_dni napisał: Tak samo nie sklada sie odwolan na takie bany, bo zanim ktokolwiek na to zobaczy ban wygasnie. @ matigothic opisz sytuacje @ Hubertjesli zostanie to zamkniete mozesz napisac skarge na tego admina. (chociaz w teorii nie mozesz) Ukryj zawartość 5. Skarg nie można składać na takie zdarzenia jak: bezpodstawne kicki, bezpodstawne bany do 30 minut, bezpodstawne warny; Chyba, że dane przewinienie zdarzyło się więcej niż dwa razy. Dlatego nie złożyłem skargi tylko odwołanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 10 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 51 minut temu, Hubert napisał: powinien Nie jest do tego zmuszony, ponieważ: 51 minut temu, Hubert napisał: Szczególnie, gdy widzi danego gracza pierwszy raz na serwerze. Z tego co mi się wydaje to jesteś stałym graczem na serwerze. Ban minął, więc zamykam, w razie czego jeżeli twierdzisz, że ban jest kompletnie niesłuszny (chociaż o tym tutaj nie wspomniałeś) i taka sytuacja zdarzy się jeszcze raz możesz napisać skargę. Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi