Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Odwołanie

Udostępnij

Hubert

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: K0Z4K
Nick admina: @matigothic
Długość bana: 30
Data i godzina 13: 24 10.07.2019

Serwer: drv2 1.6
Powód bana: skracasz :)
Mapa: -
Zostałem zbanowany od razu gdy skróciłem bez żadnego ostrzeżenia a ban jest krótszy niż 3h, więc należy sie ostrzezenie HUD albo poprzez kick.
~Admin powinien ostrzegać Gracza przed daniem bana, który jest krótszy niż 3 godziny, na say, HUD lub przez kick z powodem. Szczególnie, gdy widzi danego gracza pierwszy raz na serwerze.

Edytowane przez Hubert
  • Haha! 1

2 minuty temu, Hubert napisał:

Zostałem zbanowany od razu gdy skróciłem bez żadnego ostrzeżenia a ban jest krótszy niż 3h, więc należy sie ostrzezenie HUD albo poprzez kick.

Tak samo nie sklada sie odwolan na takie bany, bo zanim ktokolwiek na to zobaczy ban wygasnie. 

@ matigothic opisz sytuacje 

@ Hubertjesli zostanie to zamkniete mozesz napisac skarge na tego admina. (chociaz w teorii nie mozesz)

Spoiler

5. Skarg nie można składać na takie zdarzenia jak: bezpodstawne kicki, bezpodstawne bany do 30 minut, bezpodstawne warny; Chyba, że dane przewinienie zdarzyło się więcej niż dwa razy.

1 minutę temu, Siedem_dni napisał:

Tak samo nie sklada sie odwolan na takie bany, bo zanim ktokolwiek na to zobaczy ban wygasnie. 

@ matigothic opisz sytuacje 

@ Hubertjesli zostanie to zamkniete mozesz napisac skarge na tego admina. (chociaz w teorii nie mozesz)

Ukryj zawartość

5. Skarg nie można składać na takie zdarzenia jak: bezpodstawne kicki, bezpodstawne bany do 30 minut, bezpodstawne warny; Chyba, że dane przewinienie zdarzyło się więcej niż dwa razy.

Dlatego nie złożyłem skargi tylko odwołanie.

51 minut temu, Hubert napisał:

powinien

Nie jest do tego zmuszony, ponieważ:

51 minut temu, Hubert napisał:

Szczególnie, gdy widzi danego gracza pierwszy raz na serwerze.

Z tego co mi się wydaje to jesteś stałym graczem na serwerze.

Ban minął, więc zamykam, w razie czego jeżeli twierdzisz, że ban jest kompletnie niesłuszny (chociaż o tym tutaj nie wspomniałeś) i taka sytuacja zdarzy się jeszcze raz możesz napisać skargę.

Sprawa została wyjaśniona.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności