NTM Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Imię: SzymonWiek: 16Dlaczego ja mam otrzymać tę rangę?: 0/3 Ranga Dead, Tak być nie może!Czy miałeś styczność z tą rangą?: Na Old forum robiłem najlepsze zagadki dnia. A wywiady to już wgl Doświadczenie: 5 z polskiego Nie mam problemu z pisaniem długich prac (wywiadów itp.)Jak chcesz urozmaicić forum posiadając tą rangę?: Częste wywiady, które będą przykuwać uwagę innych! + Jakieś tematy dniaIle czasu poświęcam forum dziennie: 4/5 h Kontakt: FORUM, STEAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Hmm, na tak :p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 1 minutę temu, NTM napisał: Częste wywiady, które będą przykuwać uwagę innych! 1 minutę temu, NTM napisał: Na Old forum robiłem najlepsze zagadki dnia. XDD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Istna tragedia Podanie pisane dla "beki" Więc na Cytat TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 2 minuty temu, NTM napisał: Na Old forum robiłem najlepsze zagadki dnia. A wywiady to już wgl Bez kitu, zyskał dzięki temu miano "najlepszego" redaktora. Na tak imo, bo może coś z tego być. ;v 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Aplikacja została odrzucona. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi