easyy Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 (edytowane) Nick: easyy#noform:(Wiek: 18Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Nie działa xBot i teraz jest potrzebna pomoc od adminów, gdy zostanie on uruchomiony i tak 50% dostanie degrada.Doświadczenie w adminowaniu: Miałem własnego ts3, byłem parę razy adminem tutaj.Mikrofon: Tak.Steam: >kliknij se< Edytowane 8 Lipca 2019 przez easyy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 8 Lipca 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Na nie, raz na ruski rok jesteś na ts. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Wielkie TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lambuś Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Na Nie Miałeś już admina i się za bardzo nie wykazywałeś nie było widać tej pomocy z twojej strony oraz aktywność prawie jej nie ma 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal645 Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamer Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 @ easyyno oewka ze tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoKSoN Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shary Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Tak bo tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamyK Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Sory, ale na nie bo może raz na 2 tygodnie wejdziesz na tsa. ;v Sam mi tak pisałeś na pw, więc nie wiem po co złożyłeś to podanie xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Jak bardzo Cię lubię to na nie, bo kulejesz z aktywnością, jak o tym wspomniał kolega wyżej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 9 Lipca 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi