Xevi Opublikowano 5 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 (edytowane) Nick: (Na jakim grasz na serwerach): Xevi. Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem): Admina posiadałem już 4 razy, byłem opiekunem na innej sieci, A także próbowałem założyć własną sieć lecz nie wyszło. Jestem spokojny i sprawiedliwy. Myślę, że z moim doświadczeniem spokojnie dam radę. Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.): TAK jak pisałem powyżej. 4razy admin, 1 opiekun. Jak długo gram w CS:GO?: 4lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 9-16 i wieczorem 21-nawet do rana jak będzie taka potrzeba. Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci): 6/10 Link do profilu Steam: http://steamcommunity.com/id/xevi3/ Mikrofon: tak Czy przeczytałeś regulamin Admina?: tak Edytowane 5 Lipca 2019 przez Xevi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 6 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Brak linku GT. @Xevizłóż podanie ponownie z linkiem/wyślij mi go na pw jak to zobaczysz, bo nie mogę znaleźć Twojego linku na GT. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi