gumis Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Nick:「.Rambo.」 Wiek:17 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Myślę że te dzieciaki które wyzywają powinni dostawać bana. Doświadczenie w adminowaniu: To będzie mój pierwszy raz na tym serwerze i na tej serverowni Jak długo gram w CS:GO?: Od 2016 roku W których godzinach najczęściej gram na serwerze?:Rano w czsie wolnym np Sob . Niedz od 9 do 12 albo na tygodniu od 16 do 20 Link GT: https://www.gametracker.com/player/[PtySie] 「.Rambo.」cs.money/185.73.228.158:30004/ Znajomość SM: 2/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198381777835/ Mikrofon: (Tak/Nie): Tak Czy przeczytałeś regulamin Admina?:Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Ta, znam gościa ze starej ekipy na dr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shary Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Oj tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIDDEN Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio lub illusion666. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi