Uskzojest Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Nick: UszkoJest<3 Nick admina : MALPA Arenaskilla.pl Długość bana: permamentny data,godzina: 15.01.2019 14:52 Powód bana: Czitujesz Mapa: Mirage Proszę żeby przejrzał demko ktoś kto na tym się zna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElChapo Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Proszę innego admina o sprawdzenie demka. Niestety zwyzywał mnie na pw, więc odpisałem aby napisał kolejne odwołanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uskzojest Opublikowano 16 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Niech to obejrzy ktoś kto na tym sie zna. A ty co za admin jestes grałeś ze mną cały dzień wcześniej nic nie miałem tak ? aaa bo wtedy to i tobie coś siadało a teraz na plus ze statami nie mogleś wyjśc i stwierdziłeś że coś mam ? Barvo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Więc tak, dam parę przykładów. 3:25 - ma cały bs do sprawdzenia ale akurat w to miejsce poszedł pre fire. 6:05 - ok idą b zostaje, a jedna idą piwnice podejdę ich od tyłu, o wraca się jednak zostaję, no niestety nie jednak idę, o idzie skryje się za murkiem i go zaskoczę. 6:35 - strzał przez granat dymny idealnie w przeciwnika. 6:50 - o typ w sklepie, poczekam na niego. 10:20 - to tu zostawię bo nie jestem pewny. 11:55 - wyciąga granat, widzi że typ wychodzi z pałaców i szybko się chowa, i potem pre fire w typa z jg. 14:55 - pre fire w Micha i w Małpe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 8 minut temu, Mr.White napisał: Więc tak, dam parę przykładów. 3:25 - ma cały bs do sprawdzenia ale akurat w to miejsce poszedł pre fire. 6:05 - ok idą b zostaje, a jedna idą piwnice podejdę ich od tyłu, o wraca się jednak zostaję, no niestety nie jednak idę, o idzie skryje się za murkiem i go zaskoczę. 6:35 - strzał przez granat dymny idealnie w przeciwnika. 6:50 - o typ w sklepie, poczekam na niego. 10:20 - to tu zostawię bo nie jestem pewny. 11:55 - wyciąga granat, widzi że typ wychodzi z pałaców i szybko się chowa, i potem pre fire w typa z jg. 14:55 - pre fire w Micha i w Małpe. To 6:05 6:50 spalił się 14:55 po zabiciu micha przeskoczenie na typa na rampie a później na fleshu celownik na tt w pałacu 16:20 mógł wiedzieć o max 1 typie a mówi do timku 'help mi kurw*' Dla mnie brak ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uskzojest Opublikowano 16 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Mam słuchawki doskonale znam mapę mirage i potrafię myśleć, do tego dochodzi info od graczy. Aa to ze mam lepszego aima w reku niż wy i jestem lepszy to od razu wh aim i chuj wie co jeszcze xd przebijacie samych siebie z chęcią sam bym te demko obejrzał polewa z was jak chuj dosłownie. Ooo to mam jeszcze jedną propozycje jak tak na mnie gadacie na faceit zawsze mam odpalonego ac i z chęcią z wami zagram i wtedy sobie zobaczycie co to jest gra na poziomie człowieka " Homo sapiens " 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uskzojest Opublikowano 16 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Proszę Zrobiłem wam reklamę https://www.facebook.com/groups/1679314592358260/permalink/2284756531814060/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irelia Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 (edytowane) Admin banujący ma 24h na rozpisanie demka - w sumie powinien to wczoraj zrobić, ale skoro ACT go zastąpiło, to liczmy od teraz. Jeśli tego nie zrobi, to kolega dostaje UB, bo nie widzę tutaj żadnych podejrzanych akcji, za które powinien dostać bana. + kolego, następnym razem zachowaj kulturę Edytowane 16 Stycznia 2019 przez Tomb Raider :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zostałem poproszony na Obejrzenie Demka ze względu na duże rozbieżności. Jak dla mnie gracz jest Czysty. Nie widziałem nic podejrzanego w jego grze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uskzojest Opublikowano 16 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 I jeden z sensem napisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 No więc zadecydowaliście, kolega dostaje UB. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi