makson Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Nick: ムMakkuム Wiek:15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?:Admina miałem nie raz. Chcę utrzymać porządek na serwerze a przy okazji zapewnić miłą atmosferę. Jestem osobą kreatywną , miłą i pomysłową. Sądzę że byłbym dobry w roli administratora. Doświadczenie w adminowaniu: Kilka razy miałem admina więc wiem na czym to polega. Jak długo gram w CS:GO?: 1 rok ( około 500 h ) W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 12-15 Link GT: https://www.gametracker.com/player/ムMakkuム/185.30.124.110:30040/ teraz miałem dużo nauki ale teraz są wakacje więc nadrobię. Znajomość SM: 3/10 Link do profilu Steam:https://steamcommunity.com/id/q4235132485713/ Mikrofon: Tak Czy przeczytałeś regulamin Admina?: Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeT Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Jestem na TAK Miły Aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Popraw aktywność później składaj podanie. Chwilowo na nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzefGonzix [t] Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Na NIE -sm -wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu_HACKER Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Jeśli poprawisz aktywność to jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marves Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Popraw aktywność, wtedy będę na tak. Na chwilę obecną jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shary Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Yez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biznespies Opublikowano 4 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 very miły player, kiedy bedzie zmotywowany mam nadzieje ze bedzie bardzo dobrym admem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mordey Opublikowano 4 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 - aktywność Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelele Opublikowano 4 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Na tak Bardzo miły kumpel z cs.go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamer Opublikowano 4 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
himek Opublikowano 4 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Niestety nie -aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 4 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 -aktywności Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 4 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi