PompkaBiceps Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 (edytowane) Nick: JailBreak Nick admina: NTM Długość bana: 7 dni Data i godzina: 30 Czerwca 15:18 Serwer: JailBreak Powód bana: Wielokrotne obrażanie Mapa: Przepraszam ale nie wiem jaka to była ,ponieważ bana dostałem jak mnie nie było na serwerze No to generalnie uważam ,że ban na 7 dni za wielokrotne obrażanie to duża przesada ,rozumiem jakbym dostał muta albo gaga ale nie bana! Chciałbym jeszcze dodać ,że za obrażanie zostałem już ukarany gagiem na 720 minut i mutem na 30 minut Edytowane 30 Czerwca 2019 przez GietPompkaBiceps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Obrażanie graczy - Mute/Gag od 30 minut do 12 godzin (Jeżeli sytuacja się powtarza, ban do tygodnia) Najwidoczniej NTM uznał że sytuacja sie za dużo razy powtórzyła na mapeie a to była mapa jb_boxer (nie pamiętam dalej) myślę że ban za długi 24h by zdecydowanie wystarczyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Czekamy az @ NTMopisze sytuacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PompkaBiceps Opublikowano 30 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 3 minuty temu, SchMidT napisał: Obrażanie graczy - Mute/Gag od 30 minut do 12 godzin (Jeżeli sytuacja się powtarza, ban do tygodnia) Najwidoczniej NTM uznał że sytuacja sie za dużo razy powtórzyła na mapeie a to była mapa jb_boxer (nie pamiętam dalej) myślę że ban za długi 24h by zdecydowanie wystarczyło Rozumiem ale tak jak napisałem zostałem już ukarany więc uważam że ten ban taki troszkę z dupy ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 (edytowane) Obrażanie graczy - Mute/Gag od 30 minut do 12 godzin (Jeżeli sytuacja się powtarza, ban do tygodnia) Otrzymałeś najpierw Muta od @Yasuona 30 min za obrażanie. Zaraz po tym musiałem nadać ci gaga z tym samym powodem na 12godzin. Niestety to nie pomogło i zacząłeś Przeklinać/obrażać na Czacie vipa i za to nadałem ci bana na 7 dni. Twoje wcześniejsze blokady https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=commslist&searchText=STEAM_1:1:114276993&Submit Wystarczy zobaczyć demko jak byłeś sfrustrowany po banie na 30 min za TXT co mówiłeś w stronę administracji. Według mnie Ban jest jak najbardziej zasłużony. Edytowane 30 Czerwca 2019 przez NTM 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PompkaBiceps Opublikowano 30 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 (edytowane) 45 minut temu, NTM napisał: Obrażanie graczy - Mute/Gag od 30 minut do 12 godzin (Jeżeli sytuacja się powtarza, ban do tygodnia) Otrzymałeś najpierw Muta od @Yasuona 30 min za obrażanie. Zaraz po tym musiałem nadać ci gaga z tym samym powodem na 12godzin. Niestety to nie pomogło i zacząłeś Przeklinać/obrażać na Czacie vipa i za to nadałem ci bana na 7 dni. Twoje wcześniejsze blokady https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=commslist&searchText=STEAM_1:1:114276993&Submit Wystarczy zobaczyć demko jak byłeś sfrustrowany po banie na 30 min za TXT co mówiłeś w stronę administracji. Według mnie Ban jest jak najbardziej zasłużony. Według mnie ban na 7 dni jest bardzo przesadzony ,dałbym rade zrozumieć jeżeli dostałbym bana na 1 dzień ale na 7 dni bądźmy poważni A odnosząc się do poprzednich blokad nie były one jakoś poważne większość to muty/gagi na 30 min Edytowane 30 Czerwca 2019 przez GietPompkaBiceps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PompkaBiceps Opublikowano 1 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Co z tym banem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PompkaBiceps Opublikowano 1 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 @ SK4N3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 @ NTModpowiadasz jako Ga więc masz jeszcze 11h na podanie dowodu swojego bana Inaczej pójdzie ub (czyli datę i godzinę dema) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 @ Siedem dni Wiem dokładnie co muszę zrobić! jb_boxer_th 7:30, 9:00 - Nadużywanie Mikrofonu 9:17 - "Jesteś przyjebany gościu" 9:20 - "Jesteś zjebanym adminem, bez kitu" 9:20 - "Brak Kultury" "Do mnie się przyjebał" + Logi Serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PompkaBiceps Opublikowano 1 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 15 minut temu, NTM napisał: @ Siedem dni Wiem dokładnie co muszę zrobić! jb_boxer_th 7:30, 9:00 - Nadużywanie Mikrofonu 9:17 - "Jesteś przyjebany gościu" 9:20 - "Jesteś zjebanym adminem, bez kitu" 9:20 - "Brak Kultury" "Do mnie się przyjebał" + Logi Serwera I za to ban na 7 dni XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 (edytowane) Patrzac na historie banow przed sytuacja (2) oraz commbanow (15) nawieksza kara czyli ban 7d to za duzo.Skracam bana do 2d Close Cytat Wiem to czm tego nie ma w 1 kom?? Edytowane 1 Lipca 2019 przez Siedem dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PompkaBiceps Opublikowano 1 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 (edytowane) Czyli jeszcze 2 dni czy liczy się to od godziny i daty nadania bana? @ Siedem dni Edytowane 1 Lipca 2019 przez GietPompkaBiceps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi