Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Odwołanie od bana

Udostępnij

PompkaBiceps

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: JailBreak
Nick admina: NTM
Długość bana: 7 dni
Data i godzina: 30 Czerwca 15:18

Serwer: JailBreak
Powód bana: Wielokrotne obrażanie 
Mapa: Przepraszam ale nie wiem jaka to była :/ ,ponieważ bana dostałem jak mnie nie było na serwerze 

No to generalnie uważam ,że ban na 7 dni  za wielokrotne obrażanie to duża przesada ,rozumiem jakbym dostał muta albo gaga ale nie bana!

Chciałbym jeszcze dodać ,że za obrażanie zostałem już ukarany gagiem na 720 minut i mutem na 30 minut 

Edytowane przez GietPompkaBiceps

Obrażanie graczy - Mute/Gag od 30 minut do 12 godzin (Jeżeli sytuacja się powtarza, ban do tygodnia)

Najwidoczniej NTM uznał że sytuacja sie za dużo razy powtórzyła na mapeie a to była mapa jb_boxer (nie pamiętam dalej) myślę że ban za długi 24h by zdecydowanie wystarczyło

3 minuty temu, SchMidT napisał:

Obrażanie graczy - Mute/Gag od 30 minut do 12 godzin (Jeżeli sytuacja się powtarza, ban do tygodnia)

Najwidoczniej NTM uznał że sytuacja sie za dużo razy powtórzyła na mapeie a to była mapa jb_boxer (nie pamiętam dalej) myślę że ban za długi 24h by zdecydowanie wystarczyło

Rozumiem ale tak jak napisałem zostałem już ukarany więc uważam że ten ban taki troszkę z dupy ;/

Obrażanie graczy - Mute/Gag od 30 minut do 12 godzin (Jeżeli sytuacja się powtarza, ban do tygodnia)

Otrzymałeś najpierw Muta od @Yasuona 30 min za obrażanie.  Zaraz po tym musiałem nadać ci gaga z tym samym powodem na 12godzin.  Niestety to nie pomogło i zacząłeś Przeklinać/obrażać na Czacie vipa i za to nadałem ci bana na 7 dni. 

Twoje wcześniejsze blokady https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=commslist&searchText=STEAM_1:1:114276993&Submit 

Wystarczy zobaczyć demko jak byłeś sfrustrowany po banie na 30 min za TXT co mówiłeś w stronę administracji. Według mnie Ban jest jak najbardziej zasłużony. 

Edytowane przez NTM
  • Lubię to! 1

45 minut temu, NTM napisał:

Obrażanie graczy - Mute/Gag od 30 minut do 12 godzin (Jeżeli sytuacja się powtarza, ban do tygodnia)

Otrzymałeś najpierw Muta od @Yasuona 30 min za obrażanie.  Zaraz po tym musiałem nadać ci gaga z tym samym powodem na 12godzin.  Niestety to nie pomogło i zacząłeś Przeklinać/obrażać na Czacie vipa i za to nadałem ci bana na 7 dni. 

Twoje wcześniejsze blokady https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=commslist&searchText=STEAM_1:1:114276993&Submit 

Wystarczy zobaczyć demko jak byłeś sfrustrowany po banie na 30 min za TXT co mówiłeś w stronę administracji. Według mnie Ban jest jak najbardziej zasłużony. 

Według mnie ban na 7 dni jest bardzo przesadzony ,dałbym rade zrozumieć jeżeli dostałbym bana na 1 dzień ale na 7 dni bądźmy poważni 

A odnosząc się do poprzednich blokad nie były one jakoś poważne większość to muty/gagi na 30 min 

Edytowane przez GietPompkaBiceps

15 minut temu, NTM napisał:

@ Siedem dni Wiem dokładnie co muszę zrobić! 

jb_boxer_th

7:30, 9:00 - Nadużywanie Mikrofonu

9:17 -  "Jesteś przyjebany gościu"

9:20 -  "Jesteś zjebanym adminem, bez kitu" 

9:20 -  "Brak Kultury" "Do mnie się przyjebał" 

+ Logi Serwera 

I za to ban na 7 dni XD 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności