Skocz do zawartości

[Przyjęte] Podanie na Admina

Udostępnij

brogiospoko

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:'brogio-kunれ は ど 

Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Uważam że dużo przebywam na serwerze,jestem osobą która może pomóc innemu graczu w razie takiej potrzeby,Myślę nad dokonywaniem przezemnie danych decyzji oraz jestem rozsądny.

Doświadczenie w Adminowaniu: Nie bedę ukrywał był bym pierwszy raz w rzyciu adminem lecz wydaje mi się że dał bym sobie rade z racji takiej że szybko pojmuje tego typu rzeczy.

Jak długo gram w CS:GO: Gram około 2 lata lecz czasami zdarzały się przerwy.

W których godzinach gram na serwerze?:     Jeśli chodzi o dni w tygodniu (Od poniedziałku do czwartku) to od 16 do 2 w nocy,a w weekend (Od piątku do Niedzieli) mogę być zawsze. :)

Link GT: https://www.gametracker.com/player/'brogio-kunれ は ど/185.30.124.110:30040/ Jest to mój pierwszy jak że teraźniejszy GT.

Znajomość SM: Moją znajomość z SM ocenię w skali 5/10 z racji że komend się jeszcze uczę. :D

Identyfikator Steam: STEAM_1:1:369100172

Mikrofon: Tak.

Kontakt: Osobiście preferuje Steam.

Czy przeczytałeś Regulamin Serwera: Tak, przeczytałem regulamin Serwera. 

Dziękuje.

• Lubię to! 1

Napisz do dowolnego Major Admina* lub Opiekuna Serwera* na Pw, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam).
Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam:  steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot
*Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do dowolnego Właściciela Sieci.

Aplikant został przyjęty na stanowisko.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności