brogiospoko Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Nick:'brogio-kunれ は ど Wiek: 15 Skończone. Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Uważam że dużo przebywam na serwerze,jestem osobą która może pomóc innemu graczu w razie takiej potrzeby,Myślę nad dokonywaniem przezemnie danych decyzji oraz jestem rozsądny. Doświadczenie w Adminowaniu: Nie bedę ukrywał był bym pierwszy raz w rzyciu adminem lecz wydaje mi się że dał bym sobie rade z racji takiej że szybko pojmuje tego typu rzeczy. Jak długo gram w CS:GO: Gram około 2 lata lecz czasami zdarzały się przerwy. W których godzinach gram na serwerze?: Jeśli chodzi o dni w tygodniu (Od poniedziałku do czwartku) to od 16 do 2 w nocy,a w weekend (Od piątku do Niedzieli) mogę być zawsze. Link GT: https://www.gametracker.com/player/'brogio-kunれ は ど/185.30.124.110:30040/ Jest to mój pierwszy jak że teraźniejszy GT. Znajomość SM: Moją znajomość z SM ocenię w skali 5/10 z racji że komend się jeszcze uczę. Identyfikator Steam: STEAM_1:1:369100172 Mikrofon: Tak. Kontakt: Osobiście preferuje Steam. Czy przeczytałeś Regulamin Serwera: Tak, przeczytałem regulamin Serwera. Dziękuje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 +Wiek +Sm +/- aktywność -polszczyzna. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greed Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 +Wiek +sm +aktywność -Doświadczenie. Ale każdy od czegoś zaczyna. By bym na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F4n4tyK. Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smolin Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 8 minut temu, ✔α★ω★м✔ MISIA❤❤ napisał: Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esper Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Jestem na tak +/- wiek +SM +/-gt +mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu12338 Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Wymagania spełniasz Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protohype Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisTo Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Jestem na TAK Powody up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★N!k0★ Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Jestem na TAK. + sm +/- wiek +/- aktywność + kultura POWODZENIA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deriv Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Powody wyżej Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Jestem na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Wymagania spełniasz Jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroxer Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoDo Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Jestem na tak powody up! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 (edytowane) Jestem na nie, Czasami nadużywasz mikra Widziałem cie na txt @edit Pomyliłem cię z kimś innym, Jestem na tak +wiek +sm jesli to prawda +aktywność Edytowane 16 Stycznia 2019 przez Havke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Jestem na TAK + Wiek + SM + aktywnosc -ortografia (rzycie)?, no cóż każdemu moze sie zdarzyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Napisz do dowolnego Major Admina* lub Opiekuna Serwera* na Pw, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do dowolnego Właściciela Sieci. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi