Orbit25 Opublikowano 26 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) ChefYig Wiek: 13 3 najlepsze prace: (Mogą być linki lub załączniki) https://imgur.com/a/9F7n0JF najlepiej idą mi banerry 2 linki do zleceń: (Zlecenia na grafiki na naszym forum) nie mam bo jestem nowy na forum Używany program: (Programy graficzne jakich używasz) photoshop cs 6 Doświadczenie w grafice: (Jaki czas się tym zajmujesz, pracowałeś gdzieś, itp.) zajmuje się grafiką już ponad 1 miesiąc. Pracowałem dla klientów na fb typu zlecenie na awatar, banner, overlay. Coś o sobie: (Opisz siebie, jakie masz cechy, co Ci pomaga w robieniu grafiki) Jestem miły, pomocny i pracowity a pomaga mi w robieniu grafiki słuchanie muzyki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 26 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Aplikant musi podać co najmniej 3 swoje prace. Aplikant musi podać 2 linki do wykonanych zleceń. Aplikant musi miec 20 napisanych postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 26 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi