antos Opublikowano 25 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Nick: EDR Wiek: 14 3 najlepsze prace: 1. 2. 3. 2 linki do zleceń: 1. 2. Używany program: Adobe photoshop cc, W połowie nauki programu Adobe After Effects 2019 Doświadczenie w grafice: Ponad rok na poważnie, interesuje się grafiką od dwóch lat. Byłem grafikiem na tym forum, lecz musiałem zrezygnować. Teraz jestem w stanie dalej pełnić funkcję grafika. Coś o sobie: Od niedawna kombinuje nad sklejaniem grafik (np. praca nr. 1/2.), Oglądam dużo poradników co pozwoliło mi uzyskać w miarę dobre doświadczenie w tej branży. Swoje pracę robię najczęściej przy spokojnym dobrym rapie, wtedy mam jakoś większe możliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 25 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Jestem na tak, bo nie ma nikogo innego do pełnienia tej roli, a ty jesteś bardzo aktywny i prace masz nawet dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
illusion666 Opublikowano 25 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Za szybko, daj sobie czasu bez jaj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 25 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Oczywiście yess.... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
illusion666 Opublikowano 25 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Aplikacja została odrzucona. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi