Dajwen Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 (edytowane) Nick: Dajwen Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać Administratora?: Ponieważ pomagam nowym graczom na serwerze. Jeżeli jakaś osoba czegoś nie wie lub nie rozumie, to ja mu objaśniam w jaki sposób ma to zrobić, także ostrzegam go jeśli jakiś gracz go podpuszcza, aby wpisał w konsolę (demos itd). Nie mam problemu z ortografią. Przed wysłaniem (napisaniem na jakiegokolwiek tekstu ). czytam go oraz poprawiam błędy językowe, jeżeli jakieś by zaistniały. Mam wiele pochwał od graczy na profilu CS:GO (około 50) oraz😅 steam (+rep, itd.). W historii mojego konta Steam na profilu usunąłem jedynie 1 komentarz, gdyż jego treść zawierała nieprawdę. Nigdy nie pełniłem roli administratora Serwera ale szybko przyswajam nowe informację, zasady oraz wiedzę. Doświadczenie w Adminowaniu: Mam niewielkie doświadczenie, a praktycznie żadne. Lecz szybko przyswajam nowe informacje, wiadomości, komendy, zasady itd. Jak długo gram w CS:GO?: W CounterStrike:GlobalOfensive gram od ok. 3lat. A mianowicie od 2017r. (W CS:GO mam przegranych 1150 h) W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Na serwerze gram od wakacji poprzedniego roku.(miałem małą przerwe od grania, w tym czasie poświęcałem się nauce). Lecz teraz są wakacje, więc gram od 8-16+(h). Dokładnie tak samo, jak w poprzednie wakacje. Link GT: https://www.gametracker.com/player/Dajwen/185.30.124.110:30040/ Znajomość SM: 3/10 (Szybko mogę się tego nauczyć) Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/Dajwen/ Mikrofon: (Tak) Czy przeczytałeś regulamin Admina?: (Oczywiście) Edytowane 21 Czerwca 2019 przez Dajwen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dajwen Opublikowano 21 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Wszystkie linki działają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 W tamtym podaniu również pozmieniałem Ci wszystkie linki, aby działały... Wyrzucam do kosza, bo po co 2 podania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi