Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Odwolanie od bana

Udostępnij

AleBoombah20

Rekomendowane odpowiedzi

1. Bomba, zawsze jak wchodziles na serwer to sie przywitales przy użyciu mikrofonu

2. Nie mozesz wejsc od 2 tygodni poniewaz ciagle dostawales bana za podszywke,

3. Jak ci mówilem zebys sie odezwal to zaprzeczales i mowiles ze ci sie mikro zepsulo (Mozliwe ze to byla podszywka, nie pamietam)

4. Bany za podszywke sie powtarzały notorycznie dlatego dostales na tydzien

No i jedno wielkie ostrzezenie, opanuj sie na serwerze bo twoja kultura nie jest za ciekawa.

image.thumb.png.df4c266a748962ead0dc2938e9f68c0e.png

7. Nie można podszywać się, to znaczy przebywać na nicku już przez kogoś zajętego. Ban 5 minut / Ban godzina / Ban dzień

Bomba jest specyficzną osobą, ale według mnie po części dzięki niemu serwer staję się "żywszy". Według taryfikatora ban za podszywkę jest max na 24h i ja bym właśnie do takiej długości go skrócił. Może i zdarza mu się łamać regulamin ale ja bym to karał banami 30min/1/3h a nie sumować wszystko, podciągać pod podszywkę i dawać na tydzień. 

edit

Po moim banie za podszywkę poszło od razu ub bo tak jak wspomniał mati sugerowałem się jego rutyną przy wejściu na serwer. Po banie nagle się odezwał i dostał ub, trzeba sprawdzać ip a nie banować i tyle

Edytowane przez PiKe
  • Lubię to! 1

17 godzin temu, PiKe napisał:

7. Nie można podszywać się, to znaczy przebywać na nicku już przez kogoś zajętego. Ban 5 minut / Ban godzina / Ban dzień

Jeśli sytuacje powtarzają się admin ma prawo zbanować na czas dłuższy niż wyznaczony. (To jest napisane w taryfikatorze). Dodatkowo jeżeli admin podejrzewa kogoś o podszywanie się i prosi o użycie mikrofonu a on twierdzi ze ma zepsute, a po banie zaczyna krzyczeć to coś jest nie tak XD.

• 4 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności