AleBoombah20 Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Nick:Ale booomba Mordo h20 CS Nick admina: matigothic Długość bana:ogolnie to chyba 7 dni , ale nie moge wejsc od 2 tyg Data i godzina:niepamientam Serwer: otrzymalem bana na sewrwerze arena skilla deathrun v2 Powód bana:Podszywka , ale gralem na swoim koncie Mapa:niepamietam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matigothic Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 1. Bomba, zawsze jak wchodziles na serwer to sie przywitales przy użyciu mikrofonu 2. Nie mozesz wejsc od 2 tygodni poniewaz ciagle dostawales bana za podszywke, 3. Jak ci mówilem zebys sie odezwal to zaprzeczales i mowiles ze ci sie mikro zepsulo (Mozliwe ze to byla podszywka, nie pamietam) 4. Bany za podszywke sie powtarzały notorycznie dlatego dostales na tydzien No i jedno wielkie ostrzezenie, opanuj sie na serwerze bo twoja kultura nie jest za ciekawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 (edytowane) 7. Nie można podszywać się, to znaczy przebywać na nicku już przez kogoś zajętego. Ban 5 minut / Ban godzina / Ban dzień Bomba jest specyficzną osobą, ale według mnie po części dzięki niemu serwer staję się "żywszy". Według taryfikatora ban za podszywkę jest max na 24h i ja bym właśnie do takiej długości go skrócił. Może i zdarza mu się łamać regulamin ale ja bym to karał banami 30min/1/3h a nie sumować wszystko, podciągać pod podszywkę i dawać na tydzień. edit Po moim banie za podszywkę poszło od razu ub bo tak jak wspomniał mati sugerowałem się jego rutyną przy wejściu na serwer. Po banie nagle się odezwał i dostał ub, trzeba sprawdzać ip a nie banować i tyle Edytowane 20 Czerwca 2019 przez PiKe 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaMeR Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 17 godzin temu, PiKe napisał: 7. Nie można podszywać się, to znaczy przebywać na nicku już przez kogoś zajętego. Ban 5 minut / Ban godzina / Ban dzień Jeśli sytuacje powtarzają się admin ma prawo zbanować na czas dłuższy niż wyznaczony. (To jest napisane w taryfikatorze). Dodatkowo jeżeli admin podejrzewa kogoś o podszywanie się i prosi o użycie mikrofonu a on twierdzi ze ma zepsute, a po banie zaczyna krzyczeć to coś jest nie tak XD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi