antos Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Nick: EDR Nick oskarżonego: @ Macziii Opis sytuacji: Macziii nie reaguje na wyzwiska które padają w moją strone. Serwer: Arena 1vs1 #2 Dowody: Demko powinno zaraz być. mapa: am_breakout_64 mniej więcej na początku mapy. godzina: około 14 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowaaa Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 (edytowane) Człowieku wchodzisz na serwer, prowokujesz wszystkich dookoła, gdzie można w łatwy sposób wyciągnąć z logów wszystko co pisałeś w moim kierunku, nie chciało mi się wszystkiego screen'ować. To samo wczoraj wieczorem. Trochę śmieszne bo podobno to ja szukam atencji. Ps. Nazwanie kogoś 14-latkiem, nie jest obrazą, albo wyzwiskiem. Za prowokowanie najchętniej bym Ci perma dała, bo o wszystko się czepiasz, zaczepiasz i nic ci nie pasuje, gorzej gdy baba jak ma okres. @ illusion666 @ Izz_Aldin Edytowane 20 Czerwca 2019 przez Macziii 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 20 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 (edytowane) zaczęło się od tego, że powiedziałem Ci tylko uwagę że "BAN ZA WYZYWANIE?" a potem akcję nakręciłaś Ty edit: Gdzie ja dalej się broniłem... Edytowane 20 Czerwca 2019 przez EDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowaaa Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Wyjdź z domu i zacznij coś robić ze swoim zyciem, a nie robisz szopkę wobec swojej osoby jakbyś kur.a atencji szukał Poświęcają Ci za mało czasu? Nie dziwie się, napisałabym coś jeszcze ale z chęcią się powstrzymam. Karma wraca biczyyys. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 20 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 2 minuty temu, Macziii napisał: Wyjdź z domu i zacznij coś robić ze swoim zyciem, a nie robisz szopkę wobec swojej osoby jakbyś kur.a atencji szukał Poświęcają Ci za mało czasu? Nie dziwie się, napisałabym coś jeszcze ale z chęcią się powstrzymam. Karma wraca biczyyys. Teraz poczekajmy na @ illusion666albo @ Izz_Aldin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowaaa Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 4 minuty temu, EDR napisał: Teraz poczekajmy na @ illusion666albo @ Izz_Aldin Zapomniałeś powiedzieć, że sam wyzywałes ludzi xD więc kappa. GG lub HF. @ Secret_Service zamknij chwilowo bo się spam zrobi, poczekamy na @ Izz_Aldin albo @ illusion666 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 20 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Teraz, Macziii napisał: Zapomniałeś powiedzieć, że sam wyzywałes ludzi xD więc kappa. GG lub HF. @ Secret_Service zamknij chwilowo bo się spam zrobi, poczekamy na @ Izz_Aldin albo @ illusion666 Daj demko gdzie wyzywałem kogoś.... 1 Poczekaj na wypowiedź rang wyższych. Nie rób niepotrzebnego spamu. Przez Secret_Service, 20 Czerwca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowaaa Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Zakończyłam z Tobą konwersację. Masz za mało kory mózgowej, i możesz nie znać takich trudnych słów. 1 1 1 Zachowaj to dla siebie. Przez Secret_Service, 20 Czerwca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
illusion666 Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 @EDRWiedziałem że to ty będzie tak jak pisałem wczoraj robisz za dużo zamieszania wokół Siebie, Proszę cię zmień swoje zachowanie lub nigdy nie dostaniesz tu żadnej Rangi. Zbyt wiele razy ci już dawałem Szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
illusion666 Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi