luki Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 (edytowane) Siema siema Wnosze propozycje o usunięcie listy administratorów z komend tj. !daj !zglos (deathrun+klasy v2), ponieważ gracze nie skracają i nie oszukują przez to, że widać nas na wymienionych komendach. Myślę, że problem ten nie dotyka tylko serwera deathrun+klasy v2 lecz także inne np. v1. Fajnie jakby poprzez tą propozycje administracja dodała nowy podpunkt do regulaminu. Dzięki za uwagę i poświęcony czas Edytowane 18 Czerwca 2019 przez luks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Jestem za! Ponieważ bardzo to denerwuje jeśli osoby wpiszą komendę !zglos i zaraz zaczynaja mówić/pisać "Uwaga admin na spekcie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 1 A więc tak ja już napisałem idetycznie to samo2 miesiace temu więc @ raveNdo kosza 2 zły dzial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki Opublikowano 18 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 @ SSver napisałeś i nikt nic z tym nie zrobił, dlatego pomawiam temat, może zrobi się większy rozgłos i administracja usunie problem. Odnośnie złego działu @ raveNprosiłbym o przeniesienie do dobrego działu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INVI Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 za! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kushi Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Na hns i na jb też by się to przydało Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Jestem za wprowadzeniem możliwości reportowania adminów Tj żeby nie byli na biało G@ wtedy ma sens 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Od następnej mapy powinno nie pokazywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Propozycja została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi