Miusochek Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Nick:The Exe Nick admina: EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE (niepamientam ile EEE) Długość bana:Perm Data i godzina:niepamientam Serwer: otrzymalem bana na sewrwerze arena skilla deathrun v2 Powód bana:AB Mapa:na ktorej dostalem to jest deathrun_chemical było bardzo dawno i kolega dal mi haslo nwn o co chodzi? cały czas walcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chujcietoobchodzi Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 (edytowane) Cały czas walczę? To od kiedy ty prosisz od tego unbana? Miałeś już wcześniejszy post? Jeżeli tak to pisz pod tamtym postem i nie spam postami! O co chodzi z tym kolegą i hasłem? Edytowane 15 Czerwca 2019 przez SweetLemonQ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miusochek Opublikowano 15 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 no mial nik EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE chcialem psetestowac superpremke i tu nagle wbija admin i ban ab ip moje 91.150.149.99 1 Łącze trzy posty w jeden. Przez Dank, 17 Czerwca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 @ Secret_Service Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Podaj wycinek z konsoli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miusochek Opublikowano 19 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : TheExe [AMXBans] Powod : ' AB ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ ArenaSkilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 705311708 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 91.150.149.99 ' [AMXBans] =============================================== Error: server failed to transmit file 'sprites/weapon_m134_bc.txt' Missing RIFF/WAVE chunks Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz sw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 To multikonto osoby poniżej: Tam nie było UB, więc myślę, że nic się nie zmieniło. W razie czego @ Secret_Servicemożesz otworzyć temat. Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi