Vrodis Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Nick: Vrodis Usługa: premium Data nabycia: - Serwer: DR v2 Opis problemu: Kupiłem nożownika ale go nie dostałem a zjdało mi pieniądze z konta... Kupiłem go wczoraj i nadal nie mam... :D Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 zakładam, że kod zwrotnego nie dostałeś. Mogę zobaczyć na pw. zrzut ekranu z telefonu z wysyłanej wiadomości? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vrodis Opublikowano 15 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Jak można tu wysłać ss xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Możesz wysłać jako załącznik w wiadomości prywatnej lub go wstawić na hosting typu imgur.com i również podesłać link. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Problem rozwiązany na pw Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi