Kushi Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Nick: kuszi Wiek:15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: ponieważ bardzo długo przesiaduję na tym ts3 i nieraz widzę ludzi że są na centrum pomocy a w tym czasie nie ma adminów Doświadczenie w adminowaniu: Miałem admina na jednym ts3 Mikrofon:Tak Steam: https://steamcommunity.com/id/kushiiiiiiiiiiiii/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 no nic wiecej poza ssem nie musze mowic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Wielkie NIE!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Na nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Piszesz podanie chyba 7 raz i za każdym razem jest odrzucane, bo Yama nie chce nowych adminów na tsie. Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esper Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzefGonzix [t] Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Najwidoczniej nie potrzeba więcej adminów na ts na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 10 Czerwca 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Na razie nie potrzebuje adminów, ale w razie czego mam już kandydatkę :v . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 10 Czerwca 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi