INVI Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Nick: ✔ムINVI✔ムImię: KamilWiek: 14 (za ok 2 miesiące 15)Dlaczego ja mam otrzymać tę rangę?: Jestem na arenie już ponad rok i myślę, że można mi zaufać. Wakacje zbliżają się dużymi krokami i będę miał czas na rozpisywanie demek. Nigdy nie miałem rangi, jaką jest ubt a chciałbym się sprawdzić w nowej roli,jestem osobą bezstronną.Doświadczenie w ocenianiu demek: Tak jak napisałem wyżej nigdy nie byłem na tym stanowisku, ale coś potrafię.Jak długo gram w CS:GO?: 1897hIle czasu poświęcam forum dziennie: ok 2hZnajomość SM: 4,5/10Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/INVI0001/ Kontakt: Steam,Discord (INVI#0963) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acti Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Nope Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 @edit Można dać mu szansę, patrząc na jego staż na AS. Jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Na arenie jesteś już długo i Ty raczej idioty z siebie tu nie robiłeś. Ja chciałbym zobaczyć jak sobie radzisz w roli UBT. Jestem na tak! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kushi Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Oczywiście że TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaiooo Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Jestem na TAK! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 -wiek Daj się poznać z dobrej strony bo słabo cię większość zna na arenie. Chwilowo na nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 na tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 A niech ma, na tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Tak, @ Dankdobrze prawi. :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Jestem takim samym zdanie co @ Dank Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 A ja nie, na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Na TAK!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzefGonzix [t] Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Jak najbardziej na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoriX Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 @ Hemoglobinama racje ale jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIDDEN Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi