Kamilos456 Opublikowano 6 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 (edytowane) Nick: Kamilos456 Nick oskarżonego: @Siedem dni@Koncu@ Mikrus Opis sytuacji: @Siedem dni Obraża mnie w skardze- "Gość zachowuję się jak totalny debil, arogancki, chamski etc", składa jednostronną skargę, gdzie skarga powinna być i na mnie, i na końca, @Koncu Obrażał mnie, @ MikrusObraża mnie od "złodziei" Serwer: forum Dowody: @Siedem dni @Konculogi CB godziny 22-23:30( wtorek), @ Mikrus Edytowane 6 Czerwca 2019 przez Kamilos456 4 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 6 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 Nazwanie kogos zlodziejem jak chwali sie, ze ma autko za 500k z dupy to nie obraza XD lepiej patrz na siebie. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 6 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 XDDDDDDDDDDDDD 1 1 1 Nie wnosisz nic nowego do tematu. Spam! Przez Secret_Service, 6 Czerwca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilos456 Opublikowano 6 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 Nie mogę edytować tematu, ciekawe czemu Oo? Skoro @ Dank uwierzył na słowo, bez sprawdzania dostałem degrada (ez, nie mam za złe i tak źle zrobiłem pisząc temat z nieobecnością, powinienem rezygnacje złożyć bo tak jak już mówiłem ^^ Czekałem tam tylko na serer do meti*a a jak laptopek wróci, to serwer będzie już stał) Wracając, skoro @Siedem dni złożył skargę (przyjętą) bez dowodów, to czemu ja mam takiej nie złożyć z dowodami? ( Temat ze skargą) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 6 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 1 temat mozesz edytowac do 10m po publikacji 2 sam decyduje na kogo skarge pisze, jesli ci nie pasowalo sam mogles napisac 3 nazywam rzeczy po imieniu 4 pokazujesz jeszcze bardziej jakim debilem jestes piszac ta skarge 5 §5.1. Jeśli gracz nie ma dowodów, może poprosić o sprawdzenie logów serwera. W takim przypadku skarga również jest ważna. 6 nie chce mi sie marnowac wiecej czasu na takiego kida wiec juz nie placz w tej skardze bo i tak ci nie odpowiem ps. skladasz skarge na areniaka ktory co najwyzej moze dostac warna wiec pozdrawiam 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowaaa Opublikowano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi