Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skarga

Udostępnij

Kamilos456

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Kamilos456
Nick oskarżonego: @logo713x13.pngSiedem dni@logo713x13.pngKoncu@ Mikrus

Opis sytuacji: @logo713x13.pngSiedem dni Obraża mnie w skardze- "Gość zachowuję się jak totalny debil, arogancki, chamski etc", składa jednostronną skargę, gdzie skarga powinna być i na mnie, i na końca, @logo713x13.pngKoncu Obrażał mnie, @ MikrusObraża mnie od "złodziei" 

Serwer: forum
Dowody: @logo713x13.pngSiedem dni @logo713x13.pngKonculogi CB godziny 22-23:30( wtorek), @ Mikrus 

Edytowane przez Kamilos456
  • Smutne. 4
  • WOW MEGA! 1
  • Haha! 4

Nie mogę edytować tematu, ciekawe czemu Oo? Skoro @ Dank uwierzył na słowo, bez sprawdzania dostałem degrada (ez, nie mam za złe :* i tak źle zrobiłem pisząc temat z nieobecnością, powinienem rezygnacje złożyć bo tak jak już mówiłem ^^ Czekałem tam tylko na serer do meti*a a jak laptopek wróci, to serwer będzie już stał)  Wracając, skoro @logo713x13.pngSiedem dni złożył skargę (przyjętą) bez dowodów, to czemu ja mam takiej nie złożyć z dowodami? ( Temat ze skargą) 

1 temat mozesz edytowac do 10m po publikacji

2 sam decyduje na kogo skarge pisze, jesli ci nie pasowalo sam mogles napisac

3 nazywam rzeczy po imieniu 

4 pokazujesz jeszcze bardziej jakim debilem jestes piszac ta skarge 

5 §5.1. Jeśli gracz nie ma dowodów, może poprosić o sprawdzenie logów serwera. W takim przypadku skarga również jest ważna. 

6 nie chce mi sie marnowac wiecej czasu na takiego kida wiec juz nie placz w tej skardze bo i tak ci nie odpowiem

ps. skladasz skarge na areniaka ktory co najwyzej moze dostac warna wiec pozdrawiam 

• Smutne. 1
  • WOW MEGA! 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności