Skocz do zawartości

[Przyjęta]Skarga

Udostępnij

INVI

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:✔ムINVI✔ム 
Nick oskarżonego: DarKl
Opis sytuacji: Admin obraża,reklamuje mówiąc "(..coś tam) so****a ", w skrócie źle się zachowuje. 

Serwer: Surf+Tier
Dowody: https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=5818&download=auto0-20190604-163521-180827970-surf_guitar_hi-_PL_____ArenaSkilla_____Surf__Tier_1-2__TR102_____ws__knife__glove__LiveServer.pl-1700.zip

Edytowane przez invi

Witam kolego który napisał skargę

Po pierwsze sam zachowywałes się skandalicznie pisząc co kolwiek o mojej mamie skoro masz spine do mnie to po co wjeżdżasz na rodzinę 

Po drugie obrażałem się z kolegami zoofil i DonLysy po czym powiedziałem co chce robić w przyszłośći 

Po 3 jako administrator powinieneś wiedzieć że jest taki punkt w regulaminie jak zakaz prowokacja administracji

Po 4 unikanie bana powiedziałem że że takie zachowanie dostaniesz bana to uciekłeś z serwera 

Z tego co wiem to nie wyzywałem ciebie tylko kolegów których wymieniłem u góry i było kilka osób z areny które znają mnie dobrze więc skarga napisana bez sensu a jeśli masz po prostu takie duże ego że jeśli ty wyzywasz a ktoś powie do ciebie i piszesz skargę to polecam jakiegoś dobrego psychologa czekam na kogoś wyżej ranga

@ DarKIAle jako admin nie powinieneś dać się sprowokować, tylko dać Muta/Gagga na 5 minut ochłoń i skończyć. Naprawdę dać się w taki sposób sprowokować. Nie ważne czy jest zakaz prowokacji administracji czy nie,  cieniutko :/.

Edytowane przez Matysiak

2 godziny temu, DarKI napisał:

Witam kolego który napisał skargę

Po pierwsze sam zachowywałes się skandalicznie pisząc co kolwiek o mojej mamie skoro masz spine do mnie to po co wjeżdżasz na rodzinę 

Po drugie obrażałem się z kolegami zoofil i DonLysy po czym powiedziałem co chce robić w przyszłośći 

Po 3 jako administrator powinieneś wiedzieć że jest taki punkt w regulaminie jak zakaz prowokacja administracji dziala tez to tez w druga strone i jest to nieodpowiednie zachowanie gdzie Dark zaczal Cie prowokowac.

Po 4 unikanie bana powiedziałem że że takie zachowanie dostaniesz bana to uciekłeś z serwera 

Sytuacja 1. Dark faktycznie powiedzial co chce robic w zyciu  "r***ac dzi*** i wciagac ko**" a ty obraziles mu mame slowami "✞♥kushi♥✞: dzi*** czyli matkę ?" po czym uciekles z serwera, lecz przed tym dark wyzwal najprawdopodobniej Ciebie slowami "ja wiem co chce robic w zyciu a nie mam 13 lat i (ehehheh)

Sytuacja 2. Wiem jaka sytuacja panuje na serwerze odnosnie "wyzywania sie" darka a to z zoofilem a to z panne a to z lysym, sa to koledzy i toleruja jego zachowanie lecz tez powinien dawac przyklad kultury @ DarKI tu prosba do Ciebie, czasami trzeba dawac przyklad, sam kushi wlaczyles sie w dyskusje uznajac to za zarty ✞♥kushi♥✞: łysy to pedo***

Sytuacja 3. Z tym sie tez zgadzam, powinienes jako admin znac regulamin serwera lecz dark zaczal prowokacje ktora opisalem nizej cytuje "moge dac ci bana bo mam wywalone w admina i to przekupstwo 20psc za unbana ze strony i darka i panne'go" lecz ty tez nie powinienes ich bardziej nakrecac  stwierdzeniami typu  ✞♥kushi♥✞: ban ! L ✞♥kushi♥✞: dawaj ✞♥kushi♥✞: to kiedy dostane tego bana ?

Sytuacja 4. Dark ostrzegl Cie przed tym co cie czeka nawet juz wczesniej na demku bylo slychac ze ostrzegal Cię przed banem za prowokacje, lecz tez sam nie byl swiety bo w mojej ocenie na poczatku tego demka on zaczal wiec  tutaj slowa znowu leca do @ DarKInie komentuj i nie prowokuj nastepnym razem inni gracze Cie nie znaja i nie wiesz ze robisz to w celach humorystycznych, smiac sie mozesz smiac ale nie nazywaj go "uposledzonym" bo badz co badz chyba umiesz byc madrzejszy i okazac szacunek drugiej osobie.

2 godziny temu, DarKI napisał:

Z tego co wiem to nie wyzywałem ciebie tylko kolegów których wymieniłem u góry i było kilka osób z areny które znają mnie dobrze więc skarga napisana bez sensu a jeśli masz po prostu takie duże ego że jeśli ty wyzywasz a ktoś powie do ciebie i piszesz skargę to polecam jakiegoś dobrego psychologa czekam na kogoś wyżej ranga

Opisalem to w sytuacji drugiej.  @ DarKI rowniez mogles nie prowokowac slowami typu "czekam na skarge"

Godzinę temu, Matysiak napisał:

@ DarKIAle jako admin nie powinieneś dać się sprowokować, tylko dać Muta/Gagga na 5 minut ochłoń i skończyć. Naprawdę dać się w taki sposób sprowokować. Nie ważne czy jest zakaz prowokacji administracji czy nie,  cieniutko :/.

Dark sam zaczal ta prowokacje ktora opisalem wyzej kushi go tylko bardziej nakrecal

@ DarKInie musiales tez zaczynac wyzywac "ten ostatni rocznik gimnazjum to jednak jest spier****** " kierujac te slowa najpewniej do kushiego ktory wbil wam na specta poogladac, drugie odnosnie pompek nie wiem do kogo byly te slowa kierowane ale "jestes ulany i ch** ci na leb" " ✞♥kushi♥✞: DarKI ty to nawet pół pompki nie zrobisz" tutaj kushi sprowokowal darka do najpewniej wypowiedzenia tego zdania  kolejne slowa "administracja nie obserwuje czatu" jako administrator jednak masz obowiazek obserwowac ten czat czy nie ma zadnych wyzwisk czy kulgtura jest zachowana itd.

Dodam tez cos od siebie, "moge dac ci bana bo mam wywalone w admina" nie wiem po co skladales w takim razie podanie na niego. @ PannEmogles uspokoic Darka i/lub tez zaprowadzic porzadek na serwerze byles tam przeciez

Co do reklamy mozna tez to ujac slowami "tam i tam mialem lepszy czas"  wiec nie jest to reklama tylko porownanie

Lecz Dark powiedzial fraze "na najlepszej serwerowni *******,(eeeee) Arenieskilla"

Chwile po wyjsciu kushiego nic specjalnego sie juz nie dzialo

Sprawe zostawiam @ easyy

• Lubię to! 1
  • Smutne. 1

1. @ DarKIjak masz wywalone w admina to po co składasz podanie? Powinieneś też dawać przykład, ja rozumiem powyzywać się żartobliwe z kolegami, ale nie potrzebnie wchodzisz w prowokację. Dajesz muta na 5 min jak ktoś prowokuje, a jak się nie uspokoi to wiesz co dalej. Daje Ci jeszcze szansę jako admin. Dostajesz muta na 2h za obrażanie.

2.  @✞♥kushi♥✞ nie potrzebnie zaczynasz prowokacje wiedząc, że masz admina i po co Ci to było? Po tych wszystkich wypowiedziach na czacie dostajesz gaga na 8h za wyzywanie rodziców i przezywanie.

3. @ PannEwkrocz następnym razem do akcji, od tego masz admina, żeby coś robić.

A co do reklamy to nie podał pełnej nazwy ani nic to nie ma co się spinać o to...

• Lubię to! 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności