Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Skarga

Udostępnij

Krissu_

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Krissu_
Nick oskarżonego: olszyna
Opis sytuacji: 
1. Administrator nie dał kary dla osoby która obraziła innego gracza.
2. Zostałem bez powodu wyrzucony z serwera. Gdy wszedłem ponownie na serwer zostałem poinformowany ze powodem było AFK. (Przy kick nie dał powodu)
Zaczęła się runda. Szedłem w kierunku BS i osunęła mi się podkładka, więc ją poprawiłem. Zajęło mi  to dosłownie 10 sekund, a olszyna od razu mnie wyrzucił z serwera.

Serwer: Retakes #1 [TR128]•!ws !knife !gloves
Dowody: Demko, mapa de mirage. 

Zrzut ekranu (66).png

Zrzut ekranu (65).png

Witam,

zaczynając, sam powiedziałem mu po wejściu ponownym na serwer : "sorry zapomnialem podac powód ale AFK byłes" .

Więc teraz nie obracaj to wobec mnie, że nie dałem powodu bo sam o tym nie wiedziałeś.

Został on sam a stał AFK na CT [już końcówka rundy] więc można w prosty sposób uznać, że był AFK. [widać na jego załączonych ssach]

Nie ruszałeś celownikiem, więc uznałem , że jesteś AFK. Nie wiem jaki ma cel ta skarga bo wszystko było zgodne z regulaminem oprócz tego, że zapomniałem napisac za "AFK" po czym sam to przyznałem.

AFK - bycie nieruchomym. Nie dawałeś znaków żadnych ani nie napisałeś, że Ci się podkłada zsunęła na czacie.

Więc wywiązałem się z obowiązków :D

Jak będzie trzeba to sprawę mogę wyjaśnić na tsie i osoby, które były na serwerze to potwierdzą :)

Pozdrawiam

Edytowane przez olszyna

2 minuty temu, olszyna napisał:

AFK - bycie nieruchomym. Nie dawałeś znaków żadnych ani nie napisałeś, że Ci się podkłada zsunęła na czacie.

Zacząłem rundę normalnie. Poza tym? Miałem napisać specjalnie na chacie: Czekajcie chłopaki, nie zabijajcie ani nie kickujcie mnie z serwera bo musze ogarnać podkładke? Prosze cie..

• Haha! 1

32 minuty temu, Krissu_ napisał:

Zacząłem rundę normalnie. Poza tym? Miałem napisać specjalnie na chacie: Czekajcie chłopaki, nie zabijajcie ani nie kickujcie mnie z serwera bo musze ogarnać podkładke? Prosze cie..

Byłeś AFK, nieruchomy. Runda się kończyła więc zostałeś wyrzucony za bycie AFK. Bo co do czego ale byłeś AFK i nawet ssa zrobiłeś. A na demku wszystko dobrze widać.

Rozumiem czepiać się i składać skargę jakbym Cię zbanował za coś co nie zrobiłeś, ale AFK byłeś. Jest to na demku, Twoim ss oraz osoby będące w tym czasie na Retake#1 mogą to potwierdzić.

Sam zrobiłeś błąd bo byłeś AFK. Rozumiem także, że nie chciałeś żebym był Adminem na serwerze, ale takie czepianie się o coś gdzie dobrze zrobiłem... nie rozumiem.

Ja swoje obowiązki wypełniłem. Wiem, że się powtarzam ale widać to na demku, Twoim ssie oraz osoby grające w owym czasie mogą to potwierdzić.

Tyle w temacie ode mnie, sam błąd popełniłeś.

Pozdrawiam

Największą afczącą osobą tego servera jesteś ty KriSu trzeba to przyznać. Temat uważam za zamkniety. 😜

Napisał szanowany oraz zawsze uśmiechnięty gracz wspaniałego servera borzq retake numer 1.

TOP1 CAŁEGO SEVERA RETAKE 60k PKT

Były gracz fpl-c

Lubie grać na harfie nie kiedy w szachy.

Edytowane przez KRYPELELE
  • Haha! 2
Skarga Ciebie nie dotyczy. Spam!

Przez Secret_Service,

Stałeś 10 sekund w miejscu, nie wypełniając przy okazji celów mapy, a więc Administrator mógł Cię kicknąć za AFK lub niewykonywanie celów mapy. Nawet gdyby kick był zupełnie niesłuszny to:

Cytat

§5. Skarg nie można składać na takie zdarzenia jak: bezpodstawne kicki, bezpodstawne bany do 30 minut, bezpodstawne warny; Chyba, że dane przewinienie zdarzyło się więcej niż dwa razy.

Więc tą kwestię uważam za rozwiązaną. Jedyne co mam do powiedzenia Adminowi odnośnie tej sprawy to to, aby pamiętał na następny raz o wpisywaniu powodu przy kickowaniu.

17 godzin temu, Krissu_ napisał:

1. Administrator nie dał kary dla osoby która obraziła innego gracza.

Każdemu z nas zdarza się czegoś nie zauważyć, zwłaszcza jak było to na czacie. Proszę tutaj Admina @ olszynao spojrzenie czasami na czat, jeżeli już nie żyje, a was graczy o to, abyście zgłaszali przez !zglos lub u@ takie przewinienia, aby Admin mógł zareagować, a wy grać dalej w spokoju. Admin nie jest żadnym robotem, aby każde jedno przewinienie z automatu zauważać.

Podsumowując: @ olszyna otrzymuje małe upomnienie odnośnie dodawania powodów do kicków i przywiązania większej uwagi do czatu po śmierci. :) 

Sprawa została wyjaśniona.
  • Lubię to! 1
  • WOW MEGA! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności