Krissu_ Opublikowano 26 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 Nick: Krissu_ Nick oskarżonego: olszyna Opis sytuacji: 1. Administrator nie dał kary dla osoby która obraziła innego gracza. 2. Zostałem bez powodu wyrzucony z serwera. Gdy wszedłem ponownie na serwer zostałem poinformowany ze powodem było AFK. (Przy kick nie dał powodu) Zaczęła się runda. Szedłem w kierunku BS i osunęła mi się podkładka, więc ją poprawiłem. Zajęło mi to dosłownie 10 sekund, a olszyna od razu mnie wyrzucił z serwera. Serwer: Retakes #1 [TR128]•!ws !knife !gloves Dowody: Demko, mapa de mirage. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antg Opublikowano 26 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 (edytowane) Witam, zaczynając, sam powiedziałem mu po wejściu ponownym na serwer : "sorry zapomnialem podac powód ale AFK byłes" . Więc teraz nie obracaj to wobec mnie, że nie dałem powodu bo sam o tym nie wiedziałeś. Został on sam a stał AFK na CT [już końcówka rundy] więc można w prosty sposób uznać, że był AFK. [widać na jego załączonych ssach] Nie ruszałeś celownikiem, więc uznałem , że jesteś AFK. Nie wiem jaki ma cel ta skarga bo wszystko było zgodne z regulaminem oprócz tego, że zapomniałem napisac za "AFK" po czym sam to przyznałem. AFK - bycie nieruchomym. Nie dawałeś znaków żadnych ani nie napisałeś, że Ci się podkłada zsunęła na czacie. Więc wywiązałem się z obowiązków Jak będzie trzeba to sprawę mogę wyjaśnić na tsie i osoby, które były na serwerze to potwierdzą Pozdrawiam Edytowane 26 Maja 2019 przez olszyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krissu_ Opublikowano 26 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 2 minuty temu, olszyna napisał: AFK - bycie nieruchomym. Nie dawałeś znaków żadnych ani nie napisałeś, że Ci się podkłada zsunęła na czacie. Zacząłem rundę normalnie. Poza tym? Miałem napisać specjalnie na chacie: Czekajcie chłopaki, nie zabijajcie ani nie kickujcie mnie z serwera bo musze ogarnać podkładke? Prosze cie.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antg Opublikowano 26 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 32 minuty temu, Krissu_ napisał: Zacząłem rundę normalnie. Poza tym? Miałem napisać specjalnie na chacie: Czekajcie chłopaki, nie zabijajcie ani nie kickujcie mnie z serwera bo musze ogarnać podkładke? Prosze cie.. Byłeś AFK, nieruchomy. Runda się kończyła więc zostałeś wyrzucony za bycie AFK. Bo co do czego ale byłeś AFK i nawet ssa zrobiłeś. A na demku wszystko dobrze widać. Rozumiem czepiać się i składać skargę jakbym Cię zbanował za coś co nie zrobiłeś, ale AFK byłeś. Jest to na demku, Twoim ss oraz osoby będące w tym czasie na Retake#1 mogą to potwierdzić. Sam zrobiłeś błąd bo byłeś AFK. Rozumiem także, że nie chciałeś żebym był Adminem na serwerze, ale takie czepianie się o coś gdzie dobrze zrobiłem... nie rozumiem. Ja swoje obowiązki wypełniłem. Wiem, że się powtarzam ale widać to na demku, Twoim ssie oraz osoby grające w owym czasie mogą to potwierdzić. Tyle w temacie ode mnie, sam błąd popełniłeś. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYPELELE Opublikowano 26 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 (edytowane) Największą afczącą osobą tego servera jesteś ty KriSu trzeba to przyznać. Temat uważam za zamkniety. 😜 Napisał szanowany oraz zawsze uśmiechnięty gracz wspaniałego servera borzq retake numer 1. TOP1 CAŁEGO SEVERA RETAKE 60k PKT Były gracz fpl-c Lubie grać na harfie nie kiedy w szachy. Edytowane 26 Maja 2019 przez KRYPELELE 2 Skarga Ciebie nie dotyczy. Spam! Przez Secret_Service, 26 Maja 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 27 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Stałeś 10 sekund w miejscu, nie wypełniając przy okazji celów mapy, a więc Administrator mógł Cię kicknąć za AFK lub niewykonywanie celów mapy. Nawet gdyby kick był zupełnie niesłuszny to: Cytat §5. Skarg nie można składać na takie zdarzenia jak: bezpodstawne kicki, bezpodstawne bany do 30 minut, bezpodstawne warny; Chyba, że dane przewinienie zdarzyło się więcej niż dwa razy. Więc tą kwestię uważam za rozwiązaną. Jedyne co mam do powiedzenia Adminowi odnośnie tej sprawy to to, aby pamiętał na następny raz o wpisywaniu powodu przy kickowaniu. 17 godzin temu, Krissu_ napisał: 1. Administrator nie dał kary dla osoby która obraziła innego gracza. Każdemu z nas zdarza się czegoś nie zauważyć, zwłaszcza jak było to na czacie. Proszę tutaj Admina @ olszynao spojrzenie czasami na czat, jeżeli już nie żyje, a was graczy o to, abyście zgłaszali przez !zglos lub u@ takie przewinienia, aby Admin mógł zareagować, a wy grać dalej w spokoju. Admin nie jest żadnym robotem, aby każde jedno przewinienie z automatu zauważać. Podsumowując: @ olszyna otrzymuje małe upomnienie odnośnie dodawania powodów do kicków i przywiązania większej uwagi do czatu po śmierci. Sprawa została wyjaśniona. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi