Nitrek Opublikowano 24 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Nick: 「 ༄⊱кυвυѕ乡」❄ Wiek: 14 lat Dlaczego ja mam otrzymać admina:? Hmmm no to Myślę że przydał by się kolejny admin na serwerze ponieważ z rana bardzo często trzeba ogarnąć ludzi nadużywających mikrofon lub gadających bez mutacji,raczej Myślę że mógłbym pomóc trójce adminówktórzy sa jedyni aktywni na serwerze @ DOMINO @ Kamilos456 @ Mordey i mniej grający @ uSzanowakoo Doświadczenie w adminowaniu: Byłem już tu adminem i nie było do mnie zastrzeżeń. W których godzinach gram najczęściej na serwerze: W tygodniu szkolnym po 18/19 W weekend dostępny cały dzień Link do GT: https://www.gametracker.com/player/「 ༄⊱кυвυѕ乡」❄/185.30.124.110:30040/ Wiadomo też że grałem na innym nicku gdzie miałem więcej godzin Znajomość SM: 3/10 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198802677316/ Mikrofon: Tak Czy przeczytałeś regulamin Admina: Tak Proszę o 2 szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 24 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Jestem Na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merfest38 Opublikowano 24 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Niech ci będzie że zaufam tobie jak mi dasz kredki nie no żart JESTEM NA TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 24 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Aha Jak chcesz ogarniac ludzi bez mutacji to siebie ogarnij NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 24 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 @Ssver jak nie umiesz czytać to tak jest. Byłem już adminem i sobie radziłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 24 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 (edytowane) Ty chcesz byc adminem? miałes bana na miesiąc za bugowanie fajek wyzywasz jestes nie miły i jeszcze ta Aktywność I to ma być Admin? Lubie cie ale sory nie widze cie w roli admina nie ma szans Wielkie NIE Edytowane 24 Maja 2019 przez KopuS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toadie Opublikowano 24 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Na nie mówilem ci już czemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 24 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 przepraszam Kubuś ale Na Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 24 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 24 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Na nie, ban na miesiąc za działanie na niekorzyść serwera JailBreak. [Odrzucone] incoming. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 24 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Bosze sproboje za miesiac gdy i tak nic nie zrobie a ni mita mir dostane ani nic to i tak bedzie out bezsensu i jeszcze bedziecie mi wypominac miales bana na miesiac.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 24 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Nope Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 24 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Już zamknjcie to podanie niechcem wiecej widziec odpowiedzi na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 24 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Na prośbę autora. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi