h4x00r Opublikowano 22 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 (edytowane) Nick: h4x. Nick admina: Krissu Długość bana: Perm Data i godzina: Przed chwilą.Serwer: Only awp Powód bana: Czitujesz Mapa: awp_kox Link do SourceBans: Link Skaczę trochę po serwerach awp, więc postanowiłem wejść na ten serwer, gdyż mapa mi odpowiadała. Najwyraźniej moje umiejętności przeraziły admina, który postanowił mnie zbanować za rzekome czity. Moja przygoda z cs'em jest dosyć długa, bo zaczynałem w 1.5, także czekam na rozpiskę demka. Pozdrawiam, h4x. Edytowane 22 Maja 2019 przez h4x00r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krissu_ Opublikowano 22 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 Holy shit, wybacz, ten ban nie miał mieć miejsca. Odbanowywuje. Przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 22 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi