scot Opublikowano 23 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKacpersky ArenaSkilla.pl Opublikowano 23 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 Na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 23 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 @ Mikrusik wyjaśnił, nic dodać nic ująć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acti Opublikowano 23 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 nie haja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 23 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 Jestem na NIE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 23 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 Na tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merfest38 Opublikowano 23 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 NA TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duduss Opublikowano 23 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 Na TAK!!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krissu_ Opublikowano 23 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 23 godziny temu, Mikrusik napisał: Dobra, bo wiem, ze wypowiedzą się tutaj osoby które GoriXa nie znają... A więc tak: +Mimo tego, że ma 15 lat to jest dojrzały i da się z nim normalnie porozmawiać +Jest spokojny +Aktywność na kilku serwerach jest niezła +Doświadczenie +Pomocny -SM 3/10 ale jakbyś czegoś nie wiedział to zawsze możesz napisać ;> -Nie ma wymaganego wieku, ale czy to jest problemem? Na przykład Ja czy Michu też nie mamy wymaganego wieku a sobie radzimy Oczywiście ode mnie na Tak! Tutaj powiem że jest sporo racji! Oczywiście, że tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
himek Opublikowano 24 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 W dniu 22.05.2019 o 21:26, Mikrus napisał: Dobra, bo wiem, ze wypowiedzą się tutaj osoby które GoriXa nie znają... A więc tak: +Mimo tego, że ma 15 lat to jest dojrzały i da się z nim normalnie porozmawiać +Jest spokojny +Aktywność na kilku serwerach jest niezła +Doświadczenie +Pomocny -SM 3/10 ale jakbyś czegoś nie wiedział to zawsze możesz napisać ;> -Nie ma wymaganego wieku, ale czy to jest problemem? Na przykład Ja czy Michu też nie mamy wymaganego wieku a sobie radzimy Oczywiście ode mnie na Tak! Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 25 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 Co z tego, ze ładnie napisał, jest szczery, powieszmy, ze "ogarnięty i lubiany" skoro nie spełnia 3 wymagań, albo podchodzi sie do tego powaznie albo lepiej wogole nie patrzec juz na nic Dodając coś od siebie uważam, ze im wiecej 15latkow w administracji tym mniej powaznie ludzie patrza na sieć, to tylko moje zdanie no offence people 🙄 NIE! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mokry_Kiemon Opublikowano 25 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 Na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edhek Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoToxic Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 31 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Aplikant musi posiadać wiedzę (w skali znajomości SM*) na poziomie co najmniej 4/10. Aplikant musi mieć co najmniej 16 skończonych lat. nope Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
illusion666 Opublikowano 2 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Przyjmuje. na okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
illusion666 Opublikowano 2 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Napisz prywatną wiadomość na forum do Właścicieli Sieci, podając odpowiednie informacje(link do profilu Steam, link do podania). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi