Dominika Opublikowano 22 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2019 Odświeżamy temacik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominika Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Coś nowego :V 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKolorowy Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Ogólnie prace naprawdę na wysokim poziomie. Szczególnie te s pierwszego postu. Co do samych zdjęć, też wyglądają one świetnie, a najbardziej podoba mi się konik na sterydach Co do tych 3 prac. 1. Wszystko fajnie, tylko te napisy. Jeżeli to miał być jakiś konkretny napis, to polecam inną czcionkę, bo ta jest słabo "czytelna". 2. Minimalistyczna praca, dobrze zrobiona. Takie podobają mi się najbardziej. Nie ma na nich miliona zbędnych rzeczy, które mnie osobiście irytują. 3. Fajna i estetyczna praca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Bardzo fajne prace, lecz jak wspomniał Kolorowy te napisy mogłyby być wyraźniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominika Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Foty na obronę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 kozak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi