NTM Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Nick: NTMImię: SzymonWiek: 16Dlaczego ja mam otrzymać global admina?: Od ponad roku gram na AS. Zmieniam serwer jak "rękawiczki" przez co ranga Global Admin idealnie pasowałaby dla mnie!Doświadczenie w adminowaniu: Byłem Administratorem na: 1vs1, Only AWP, FS, 3Maps, Retake, Only mirage.Jak długo gram w CS:GO?: W CS:GO gram od 4 lat. Mam przegrane 4900h.Ile czasu poświęcam forum dziennie: Z racji tego że pełnie role ACT na forum jestem codziennie. Link GT: KLIK, KLIK, KLIK (Bardzo słaba aktywność na serwerach, lecz nadrabiam zaległości).Znajomość SM: 6/10Link do profilu steam: KLIK Mikrofon: TakKontakt: STEAM, FORUM, TeamSpeak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiechu Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Yes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 (edytowane) XDXDXXDXDXDXDXDXDXD KTOS PATRZY W GT?nie sori enti Edytowane 4 Maja 2019 przez Multi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoriX Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 dopiero co dostałeś "z powrotem" ACT, po tym jak straciłeś go za brak aktywności wybierz jedno, albo ACT albo global bo jak będziesz miał oby dwie rangi to zaniedbasz któryś obowiązek, celuje w ACT na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiFu Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 (edytowane) Nie Edytowane 4 Maja 2019 przez TiFu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Ogarnij gt i wtedy składaj podanie narazie na nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INVI Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Tak jak wyżej, popraw aktywności i wtedy złóż podanie na razie na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 (edytowane) na only mirage masz już admina i chyba tyle powinno Ci wystarczyć , bo aktywność na innych serwerach to porażka sory, ale NIE Edytowane 4 Maja 2019 przez SK4N3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deriv Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 -gt Jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 niestety nie -gt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajlandoo Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Marzenia,na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
illusion666 Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Pograj trochę to wtedy zmienię zdanie nie od razu Rzym zbudowali 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
illusion666 Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi