ToMcZaG Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Propozycja to: (nowa rzecz) Bank Treść: chciałbym zaproponować komendę: !Bank Była by to komenda pozwalająca na przechowywanie kredytów bez pokazywania ich innym graczom. Wydaje się być przydatną komendą, nie każdy chce pokazywać ile posiada kredytów, a tak to sam by wiedział ile posiada. Można było by wpłacać do Banku jaka chce się ilość i wyplacać w każdym momencie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Szczerzę, nie wiem czy teraz powiem prawdę bo się nie znam, ale mi się wydaje, że za dużo pracy by było nad tym, Ale jeśli opiekun ma chęci to pewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esper Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 2 minuty temu, E4DRIU napisał: Szczerzę, nie wiem czy teraz powiem prawdę bo się nie znam, ale mi się wydaje, że za dużo pracy by było nad tym, Ale jeśli opiekun ma chęci to pewnie Ten serwer nie ma opiekuna Jestem Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Jest takie coś na JB, więc można wgrać i tutaj. Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zerdix Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INVI Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 TAK ale niema kto tego wgrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Ni ch*ja, na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 4 Maja 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Jak benio się zgodzi to podeślę zabezpieczoną przed bugami wersję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 6 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Na tak ale czy ktoś to zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 6 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 15 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 15 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Propozycja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi