RUMUN_Andrzej Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Propozycja to: zmiana w regulaminie / traktowaniu toksycznych osob Treść: chcialbym zaproponowac zmiane w stosunku traktowania toksycznosci graczow, o co chodzi juz tlumacze. Wedlug mnie widzialem dzisiaj kilka skarg na osobe toksyczna typu Luffi i postanowilem zaproponowac ze takie osoby powiny dostawac muty na tydzien a razem z takimi dlugimi mutami warn na forum/nasze serwery. Chodzi o to zeby takie osoby bardziej uwazaly co mowia i jak sie zachowuja bo przeciez kazdy chce byc szanowany no i oczywiscie nowi gracze mile widziani. Jak dana osoba dostanie taki dlugi mute (kilka dni/tydzien) dostaje i warna na forum. Jesli sytuacja sie powtarza np do 5 razy osoba ma 5 warnow no i perm na serwery ale dostep do forum zeby mogla je odpracowac i sie poprawic. Chodzi mi o to zeby toxiki uwazali co robia i jak sie zachowuja bo w realu dostali by w pysk i sie zamkneli ale to internet to mysla ze moga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AppleJack Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Jestem na tak, dużo jest takich osób 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Za 5 Warnów jest odcięcie od strony, także taka osoba nie miałaby jak się odwołać, zresztą nie każdy posiada konto na forum. Jestem na nie, za to pomysł z perm mute za toxic od @ Mikrusikz tego co mi się wydaje jest dobrym rozwiązaniem. ;v 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 3 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 to mozna np zrobic ze 3 warny z dlugich mutuw = perm mute Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Jestem NA TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Nie kazdy ma konto na forum wiec slaby pomysl. Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 powody u @ raveN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Według mnie pomysł mikrusa jest lepszy na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Na prośbę autora zamykam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi