VENOM Opublikowano 2 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 Nick: VENOM Nick admina: Krissu Długość bana: Permanentny Data i godzina: 29.04.2019r godz.17.23 Serwer: Only AWP Powód bana: Czitujesz Mapa: awp_lego_3 Pamiętam że grałem na tej mapie i że na tej mapie dostałem bana. Dostałem bana dlatego że miałem 3 stopień i mało godzin w CSGO. To jest moje 2 konto. Moje konto: https://steamcommunity.com/id/nochybaxd7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VENOM Opublikowano 2 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 Jak by co korzystam że słuchawek steelseries arctis 5 więc często słyszałem przeciwników nawet jak ich nie widziałem. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krissu_ Opublikowano 2 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 Z tego co było można wywnioskować z twojej gry, to nie były słuchawki tylko wallhack. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Admin @ Krissu_ ma jeszcze 2h na rozpisanie demka. Nie masz pisać, co można było wywnioskować z jego gry, tylko rozpisać demko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krissu_ Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 2:35 - venom Wcelowywuje sie w miejsce i po ułamku sekundy oddaje strzał co wyglada jak triggerbot. 4:20 - Widać tutaj że został uruchomiony wallhack, dziwnie wcelowywuje sie w wychylającego gracza. Na poczatku kolejnej rundy Venom jest chwile AFK, jakby cos ustawiał 4:35 - Zbyt szybki strzał flick shotem, jakby był przekonany ze tam jest przeciwnik. 4:50 - Kolejny raz wceolowany i idealnie oddany strzał w moment gdy przeciwnik się pojawił. 7:33 - Wcelował się w pozycje z ktorej wyskoczył gracz zanim go zauważył (wczesniej szukał go po mapie celowanikiem) 7:40 - Prefire 8:00 - Porusza sie po spawnie jakby cos chciał sprawdzić (cheaty czy są dobrze ustawione) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VENOM Opublikowano 3 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Jestem AFK bo otwieram skrzynki... Tam nawet widać jak wpisuję !awp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Czysty, UB. Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi