AppleJack Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Nie bo nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisTo Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 (edytowane) Biggg NIE xd Te sm to kozak totalne 🤗 Edytowane 29 Kwietnia 2019 przez MefisTo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawon123 -†- Key-Drop.pl Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DecoyPRO Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Yes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 osoba w Twoim wieku (bez mutacji) musi zachowywać się niezwykle dojrzale, aby zostać adminem Jailbreaka- dla mnie @Michal645jest takim wzorem "dobrego młodego admina" do którego niestety dużo Ci brakuje pod wątpliwość stawiam też Twoje sm i znajomość regulaminu na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Jestem za tym by pomagać młodym talentom (takim jak ja ) Na okresik próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzuu Arab Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Czm nie jak czakra dostal to jemu szansy nie zaszkodziloby dac. Jestem na TAK. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszke-Meszke Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Are you kidding me? Wy mu chcecie dac okres probny? XD -jestes nie ogarniety -mutacja -nie znasz regulaminu -twoj SB zostawia wiele do zyczenia -caly czas nie potrafiles nawet podania napisac -nie nadajesz sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Niestety głos ludu przemówił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi