Studziak Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Nick: Studziak Nick oskarżonego: Farcik Serwer: Only AWP Opis sytuacji:a więc tak Admin Farcik nie zna regulaminu jak i Taryfikator banów (np. za obrazę i kulture dał jakiemuś graczowi bana na 5 min zamiast dać ostrzeżenia lub gaga/mute) Admin nie potrafi posługiwać się podstawowymi komendami i robi głosowanie na zmianę mapy, bo mu się nie podoba (czyli robi jakieś głosowania typu "zmieniamy mape 1-tak 2-nie na czacie). Admin nie reagował jeśli ktoś się wkurzał na to że mu nic nie wyleciało ze skrzynki. Serwer: Only AWP Dowody: demo mapa awp_lego_mesa ok. 13:50 i dwie mapy przed awp_lego_mesa (zapomniałem nazw) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 obejrzałem awp_lego_mesa i nie dostrzegłem żadnych uchybień: admin reaguje prawidłowo, zwraca uwagę, jak ktoś kampi czy wyzywa co do banów na 5 minut to @ Yamakashi musi sprawdzić logi i ewentualnie podjąć decyzję, bo ja na SB nic nie widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studziak Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 5 godzin temu, SK4N3R napisał: obejrzałem awp_lego_mesa i nie dostrzegłem żadnych uchybień: admin reaguje prawidłowo, zwraca uwagę, jak ktoś kampi czy wyzywa co do banów na 5 minut to @ Yamakashi musi sprawdzić logi i ewentualnie podjąć decyzję, bo ja na SB nic nie widzę I dwie poprzednie mapy tylko zapomniałem nazwy ale przed tą mapą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 (edytowane) 40 minut temu, Studziak napisał: I dwie poprzednie mapy tylko zapomniałem nazwy ale przed tą mapą 1) nie będę sprawdzał każdego demka, żeby znaleźć czasem jakiś błąd admina skoro sam nie wiesz na jakiej mapie @ Farcik rzekomo łamał regulamin. 2) jako główną mapę podałeś awp_lego_mesa na której nic się nie działo ... 3) SB z dnia dzisiejszego nie pokazuje żadnych kar- nie mogę więc sprawdzić kto dostał jakiego bana i kiedy 4) 10 godzin temu, Studziak napisał: Admin nie reagował jeśli ktoś się wkurzał na to że mu nic nie wyleciało ze skrzynki. - jaka mapa? Edytowane 26 Kwietnia 2019 przez SK4N3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studziak Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 (edytowane) @ SK4N3R awp_vio awp_hot_summer_go_as (dwie poprzednie mapy) Edytowane 27 Kwietnia 2019 przez Studziak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 (edytowane) awp_vio awp_hot_summer_go_as - admin mógł lepiej reagować na wulgaryzmy, jakie były używane przez innych graczy ...(wystarczyłoby upomnienie). przykładem jest gracz EZ, który na mapie awp_vio niemal przy każdym zgonie przeklinał lub kiedy się bugował w ścianie/ podłodze (bug spowodowany błędem mapy) - głosowanie było na mapie awp_vio co mogę wywnioskować po rozmowach graczy (~4 minuta) - jeśli chodzi o sprawę banów to@ Yamakashi dostał już info na PW. (do wyjaśnienia pozostają jedynie bany na 5 minut) sprawę zostawiam @ Yamakashi Edytowane 27 Kwietnia 2019 przez SK4N3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Admin został zdegradowany. Sprawa została wyjaśniona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi