Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Skargunia

Udostępnij

Studziak

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Studziak
Nick oskarżonego: Farcik 

Serwer: Only AWP
Opis sytuacji:a więc tak Admin Farcik nie zna regulaminu jak i Taryfikator banów (np. za obrazę i kulture dał jakiemuś graczowi bana na 5 min zamiast dać ostrzeżenia lub gaga/mute) Admin nie potrafi posługiwać się podstawowymi komendami i robi głosowanie na zmianę mapy, bo mu się nie podoba (czyli robi jakieś głosowania typu "zmieniamy mape 1-tak 2-nie na czacie). Admin nie reagował jeśli ktoś się wkurzał na to że mu nic nie wyleciało ze skrzynki. 

Serwer: Only AWP
Dowody: demo mapa awp_lego_mesa ok. 13:50 i dwie mapy przed awp_lego_mesa (zapomniałem nazw)

5 godzin temu, SK4N3R napisał:

obejrzałem awp_lego_mesa i nie dostrzegłem żadnych uchybień: admin reaguje prawidłowo, zwraca uwagę, jak ktoś kampi czy wyzywa

co do banów na 5 minut to @ Yamakashi musi sprawdzić logi i ewentualnie podjąć decyzję, bo ja na SB nic nie widzę

I dwie poprzednie mapy tylko zapomniałem nazwy ale przed tą mapą

40 minut temu, Studziak napisał:

I dwie poprzednie mapy tylko zapomniałem nazwy ale przed tą mapą

1) nie będę sprawdzał każdego demka, żeby znaleźć czasem jakiś błąd admina skoro sam nie wiesz na jakiej mapie @ Farcik rzekomo łamał regulamin.

2) jako główną mapę podałeś awp_lego_mesa na której nic się nie działo ...

3) SB z dnia dzisiejszego nie pokazuje żadnych kar- nie mogę więc sprawdzić kto dostał jakiego bana i kiedy

4) 

10 godzin temu, Studziak napisał:

Admin nie reagował jeśli ktoś się wkurzał na to że mu nic nie wyleciało ze skrzynki. 

- jaka mapa?

Edytowane przez SK4N3R

awp_vio

awp_hot_summer_go_as 

- admin mógł lepiej reagować na wulgaryzmy, jakie były używane przez innych graczy ...(wystarczyłoby upomnienie). przykładem jest gracz EZ, który na mapie awp_vio niemal przy każdym zgonie przeklinał lub kiedy się bugował w ścianie/ podłodze (bug spowodowany błędem mapy)

- głosowanie było na mapie awp_vio co mogę wywnioskować po rozmowach graczy (~4 minuta)

- jeśli chodzi o sprawę banów to@ Yamakashi dostał już info na PW.  (do wyjaśnienia pozostają jedynie bany na 5 minut)

sprawę zostawiam @ Yamakashi

Edytowane przez SK4N3R

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności