ZarowniaK Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Nick: ZarówniaK Nick admina: Mr.White Długość bana: PERM Data i godzina: 24.04.2019 15:34 Serwer: [PL] ★ArenaSkilla★ Only Mirage Powód bana: CZITY Mapa: Mirage Chciałbym się dowiedzieć za co dostałem perma i zobaczyć jakieś demko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 14:25 - Wcelowany idealnie w przeciwnika. 18:45 - Kolejny raz idealnie wcelowany. 19:20 - Idealnie wcelowany + szybki strzał 20:45 - Kolejny raz wcelowany idealnie (Tutaj mógł niby widzieć na radarze ale wątpię) 23:15 - CT'ka widać z kilometra, a mi się wydaje że mógł go nie zauważyć bo myślał że pomiędzy ścianą a belką jest jakieś złączenie i normalnie go nie widać. (Nie wiem czy dobrze wytłumaczyłem xD jak @ NTMczy @ tos1ekbędziecie chcieli abym wam to inaczej wytłumaczył to napiszcie do mnie na pv) 26:15 - przy drugim strzale idealnie wcelowany w głowę Demko: demo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZarowniaK Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 (edytowane) Nawet nie wiem jak to skomentować xD takie coś jak WCELOWANY IDEALNIE W PRZECIWNIKA jak się dostaje info no to się pod niego wychyla. Dodam tylko że siedzę na waszych serwerach już z dobre 2 lata i nigdy takich problemów nie było Prosze o ponowne rozpatrzenie sprawy. Edytowane 25 Kwietnia 2019 przez ZarowniaK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Powiem tak ja nie mogę rozstrzygnąć czy dostajesz UB, od tego jest ACT. Na serwerze nie dostawałeś żadnego infa gdzie kto jest, może na ts. Najprawdopodobniej dostaniesz UB, ale dostałem zgłoszenie od gracza i kiedy ja wbiłem na serwer to były dwie akcje za które dostałeś tego bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZarowniaK Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 No to niech oglądnie to ktoś inny a nie ty tylko gość co podobno od 4 dni ma Admina XDD Czekam dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Ewidentnie gracz włączał i wyłączał wh, ponieważ to wychylanie będąc idealnie wcelowanym w przeciwnika to nie jest naturalne. Najbardziej o podjęciu decyzji przekonała mnie sytuacja z 18:45 i 14:25. Brak UB. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZarowniaK Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 XD dobra śmieszą mnie takie akcje. Siema Panowie xd powiedziałbym wam parę słów ale może lepiej nie.. dobrze że wam upadają te serwery juz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi