Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Odwołanie TeaMer

Udostępnij

TeaMer

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: TeaMer 
Nick admina:GOD BLESS ME. 
Długość bana: perm
Data i godzina: 20.04.2019 19:28

Serwer: CS GO MOD
Powód bana:Czitujesz
Mapa: de_inferno

Nie posiadam screanów gdyż nie zostały mi zrobione. Chciałbym się zapytać szanownego admina jak po jednej akcji stwierdził że mam no recoil....(ledwie co wszedł na serwer i perma sprzedał) przecież to jest chore. Nie widzę również powodu dla jakiego miałbym czitować i to w dodatki na steamie. Proszę o rozpisanie demka na którym ewidentnie widać że nie posiadam żadnych wspomagaczy( jeżeli dobrze pamietam jest parę spray'ów puszczonych gdzie widać że nie mam no recoil.) 

[AMXBans] You have been banned from this Server by Admin GOD BLESS ME. 
[AMXBans] You are permanently banned. 
[AMXBans] Banned Nickname : TeaMer 
[AMXBans] Reason : ' Czitujesz ' 
[AMXBans] You can complain about your ban @ ArenaSkilla.pl 
[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 191857863 ' 
[AMXBans] Your IP : ' 195.116.199.92 ' 

• Haha! 1

Przepraszam za opóźnienie wynikające z tego, że mamy święta: 

Przejdźmy do rzeczy:

Link demo: http://733168.node34.pukawka.pl/hltv-1904201907-de_inferno-1555780020-1555781280.zip

[04:28 - 04:32] - pojedyńcze pestki, które trafiają idealnie w punkt, teoretycznie możliwe, choć wątpię. 

[06:14 - 06:20] - całkowity brak rozrzutu broni AK 47, strzały trafiają dokładnie tam gdzie jest celownik mimo, że gracz strzela "full auto"

[06:49 - 06:54] - to samo co wyżej

[10:43 - 10:50] - strzał z AWP podczas ruchu postaci, kula trafia idealnie w miejsce celownika

[11:40 - 11:45] - to samo co wyżej + deagle w ruchu postaci, który również strzela bezbłędnie w punkt

[...]

[16:13 - 16:31] - gracz jest obserwowany przeze mnie na żywo, a ta akcja daje mi podstawę do zbanowania. Tak jak powyżej - tym razem znowu z AK 47, kule lecą tam gdzie celownik podczas ruchu i strzelania sposobem "full auto".

Mało tego.. Idealnie tu widzimy strzały ładujące na przypadkowej skrzynce, która jest akurat blisko. 

Podsumowanie: Gracz w użytkowaniu wspomagaczy typu "no recoil", "no spread". Wolny od wallhack, AIM etc.

A najsmutniejsze w tej historii jest to, że to gracz platformy STEAM,  na której chwilę po banie próbował wywrzeć na mnie presję, że "jak niby mogę czitowac na stimie?!?!?"

Brak ub, temat do zamknięcia.

Pozdrawiam, Wesołych.

Edytowane przez GBM
Popraweczka v2
  • Smutne. 1
  • Haha! 1

Jak dla mnie ten "admin" jest śmieszny. Proszę aby demko przejrzała osoba kompetentna do wykonywania takich czynności(UbTeam @ Mati ◕◕ @ Multi@ SK4N3R). 

@ GBM Jeżeli ktoś lepiej gra to nie znaczy że ma od razu czity.... 

4:28-4:32-(Ty mówisz że "to jest teoretycznie możliwe, ale wątpię ") Jak dla mnie nie ma nic tutaj podejrzanego, gościu się nie rusza i wale 3 pestki.(gdzie tu masz czity to ja nie wiem)

6:14-6:20- całkowity brak rozrzutu AK-47?? Śmieszne wyraźnie widać z tyłu na ścianie kule które są ponad przeciwnikiem.... a po za tym jest takie coś jak kontrola full auto....

6:49-6:54- tutaj nawet full auto nie było tylko szybkie pestki które nie mają prawa mieć rozrzutu...

10:43-10:50- zwykły flik shot...

11:40-11:45- to jest moje ulubione. Gdzie tutaj jest strzał z AWP w ruchu to ja nie wiem, tak samo z deagle.... Zwykłe strzały.

16:13-16:31- kolejna sytuacja gdzie nie strzelam nawet full auto tylko pojedyncze szybkie bursty... Przed zabiciem gościa przez skrzynkę ewidentnie widać moje full auto które nie jest w jeden punkt....

Ja chce sobie zwyczajnie pograć na serwerze.... Tutaj kolega @ GBM nie spisuję się zbytnio jako admin. Nawet nie odróżnia full auto od burstów. Kolejny raz nie powiem: nie widzę powodu dla jakiego miałbym czitować i to w dodatku na steam.... 

Edytowane przez TeaMer

@TeaMer- ja tu nie jestem od sprawdzania czitów :monkaHMM: niemniej jak już wspomniałeś o mnie, postanowiłem obejrzeć demko. 

[4:28-4:32] trzy normalne pestki w miejscu, nic nadzwyczajnego

[6:14-6:20] pierwsze 4-5 kul leci kompletnie nad przeciwnikiem, TeaMer obniża celownik na nogi przeciwnika i dopiero wtedy kilka kul trafia w klatę przeciwnika; w trakcie tego spraya kolejne 3 kule lecą w ścianę ---> nie ma tu mowy o braku rozrzutu

[6:49-6:54] zwykłe pestki w miejscu

[10:43-10:50] (pod rozpiską)

[11:40-11:45] TeaMer zatrzymał się celując z AWP: strzał padł idealnie w to miejsce, gdzie celował (normalna więc sytuacja) || deagle -(pod rozpiską)

[16:13-16:31] pierwszy kill normalny, w drugim TeaMer ładuje full auto i żadnym strzałem nie trafia przeciwnika, zatrzymuje się za skrzynią i skanuje: daje HS (dla mnie normalna sytuacja)

akcji w 11 i 12 minucie nie jestem pewien: demko ma chyba lekkie opóźnienie (co wnioskuję po plantowaniu bomby z 7 minuty) jeśli tak, to kille były normalnie zdobyte

według mnie gracz nie używał wspomagaczy

PS. sugerowanie się moją opinią byłoby głupie, gdyż karierę w CS 1,6 zakończyłem kilka lat temu, a też nie uważam się za łowcę cziterów, więc fajnie, gdyby ktoś jeszcze obejrzał to demko.

Edytowane przez SK4N3R

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności