mefisTo Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 (edytowane) Propozycja to: Propozycja dotyczy dodania nowego punktu w regulaminie :)) Treść: Chodzi oto żeby dodać punkt w regulaminie o treści np. : Zakaz ciągłego wyłudzania bądź proszenia o kredyty - Mut,gag od 5 do 30 minut. ponieważ często gracze się skarżą oto, że ktoś wyłudza od nich kredyty. W regulaminie na serwerze JailBreak jest taki punkt i dobrze sie "sprawuje" XD więc czemu by nie i na HNS :)) Ps. Moderatorzy jeżeli coś źle napisałem, bądż nie w tym dziale to proszę o przeniesienie i poprawienie błedów,wzoru. Pozdrawiam cieplusio Jak coś źle napisałem np. kary to poprawcie mnie :)) Edytowane 18 Kwietnia 2019 przez MefisTo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 (edytowane) no napisales zle bo Ci nie zaliczylo XD Edytowane 18 Kwietnia 2019 przez Mikrusik nie pacz tu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zerdix Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vigo Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 @ MefisTomoże odrazu dodać tak na wszystkie serwery tam gdzie są kredyty / fajki / monety. Jestem na Tak! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 NA tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WolfTeam Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Raczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 No tak to się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hawaje Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Jak najbardziej na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I must kill you :) Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 yes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzuu Arab Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszcz997 Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Dodałem w regulaminie serwera punkt 5 w zakazach. Propozycja została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi