Milky Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Nick: Milky Nick oskarżonego: sadystka Serwer: areny 1vs1 #2 Opis sytuacji: wchodzenie na tekstury Serwer: areny 1vs1 #2 Dowody: demko z mapy skybound od 01:13 dnia 18.04 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 demko (5:40- sadystka była sama na arenie, 8:40- sadystka walczyła z lasociakiem (SS u góry) nie wiem czy to ma jakieś znaczenie dla sprawy, ale rzekomo milky też wchodził na tekstury (na innej mapie) i przyznał się do tego (9:00)- (wchodził podobno po zabiciu osoby) sprawę zostawiam rangom wyższym @ Siedem dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milky Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Sadystka centralnie na niego zeskoczyła i go zabiła. A ja wchodziłem gdy już daną osobę zabiłem bo wtedy nie utrudniam gry. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 21 minut temu, SK4N3R napisał: demko (5:40- sadystka była sama na arenie, 8:40- sadystka walczyła z lasociakiem (SS u góry) nie wiem czy to ma jakieś znaczenie dla sprawy, ale rzekomo milky też wchodził na tekstury (na innej mapie) i przyznał się do tego (9:00)- (wchodził podobno po zabiciu osoby) 10 minut temu, Milky napisał: Sadystka centralnie na niego zeskoczyła i go zabiła. A ja wchodziłem gdy już daną osobę zabiłem bo wtedy nie utrudniam gry. W teorii Spoiler Wchodzenie na tekstury - Kick / Ban od 5 minut do 60 minut. więc obydwoje zlamaliscie regulamin, ale na arenkach juz sie tak przyjelo, ze txt jest wtedy jak wchodzimy po to by zabic, nie jak jestesmy sami na arenie, bo to i tak nikomu nie przeszkadza. Przyjmuje, natomiast nie bede za jedno wejscie na fontanne degradowal.@ Sadystka ostrzezenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi