Kisiel Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Nick:Kisiel Nick oskarżonego:Mów mi KRZYCHU Serwer: jail braik(jb) Opis sytuacji:zabicie podczas życzenia, żartowałem sobie, że chce fajki nie skończylem mówic typek mnie zabił. Serwer: jb mapa jb_lego_jail_2k17b Dowody:na na demku z dziś 17 kwietnia 2019 mapa jb_lego_jail_2k17b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VaaS Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Bez sensu napisałeś tą skargę o takie coś. Potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu12338 Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 A ja nie żartowałem :) a przechodząc do skargi chciałeś ode mnie fajki to CI je dałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VaaS Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 11 minut temu, Kisiel napisał: żartowałem sobie, że chce fajki nie skończylem mówic typek mnie zabił. To było twoje życzenie, nie powiedziałeś, że żartujesz, po prostu chciałeś fajki. 1 minutę temu, krzychu12338 napisał: chciałeś ode mnie fajki to CI je dałem @krzychu12338Wykonał dobrze wykonał twoje życzenie, na życzeniu ma się 1 życzenie, a nie 2. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 5. Więzień nie może prosić o przelanie mu X ilości fajek jako ostatnie życzenie. Nie powinieneś go zabijać. Oczywiście sprawdzę demko czy tak było. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VaaS Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 1 minutę temu, Mati ◕◕ napisał: 5. Więzień nie może prosić o przelanie mu X ilości fajek jako ostatnie życzenie. Nie powinieneś go zabijać. Oczywiście sprawdzę demko czy tak było. Aha, dobra never mind nie pamiętam kiedy regulamin czytałem (jeśli go czytałem) sorry krzychu/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Tak naprawdę Kisiel nie powiedział czegoś typu "daj mi milion fajek" tylko powiedział "chce fajki" czyli tak naprawdę punkt regulaminu "5. Więzień nie może prosić o przelanie mu X ilości fajek jako ostatnie życzenie" nie obowiązuję bo nie podał liczby. 21 godzin temu, Kisiel napisał: podczas życzenia, żartowałem sobie, że chce fajki nie skończylem mówic typek mnie zabił. nie skończyłeś mówić? Zanim † MóW Mi KRZYCHU † cię zabił milczałeś z 3 sekundy. Oczywiście nie ja decyduje z tym punktem regulaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 (edytowane) widzę, że skarga czeka na wybawcę, dlatego sam zabiorę głos i wytłumaczę sprawę 5. Więzień nie może prosić o przelanie mu X ilości fajek jako ostatnie życzenie. punkt ma chronić strażników przed utratą fajek właśnie przez ostatnie życzenie. jeśli KRZYCHU przelał swoje fajki dobrowolnie to prawidłowo wykonał życzenie. ODRZUCAM SKARGĘ Edytowane 23 Kwietnia 2019 przez SK4N3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi