VaaS Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Nick: VaaSNick oskarżonego: ZerdixOpis sytuacji: Miałem dostać GAG'a na 60 minut za "kultura", a dostałem MUTE'a na 60 minut i teraz nie mogę dojść do CT. Ps. ja chcę tylko usunięcie MUTE'a i nadanie GAG'a, bo przecież każdy może się pomylić, a my obaj tego nie zauważyliśmy. Serwer: JailBreakDowody: Zerdix to potwierdzi, pan admin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VaaS Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 DO ZAMKNIECIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Sprawa została wyjaśniona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi