Lapa Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Witam, od czasu do czasu zdarza się, że nie mogę wejść na hns#2. Gra się crashuje i pisze mi następująco: Host error : recursively entered. Proszę o szybką pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Spróbuj sprawdzić spójność plików gry, powinno pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lapa Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Próbawałem, usuwania plików też próbowałem, restart steama, wejście przez odnośnik na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Na innych serwerach też tak masz, czy tylko na HNS #2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin from wykop Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 u need to pobrać pliki mapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lapa Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 36 minut temu, raveN napisał: Na innych serwerach też tak masz, czy tylko na HNS #2? Tylko na HNS#2 35 minut temu, Marcin from wykop napisał: u need to pobrać pliki mapy wyrzucało mnie nawet z pobranych map Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Wczoraj widziałem Cię na serwerze. Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi