TOKRZYSPL Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Błąd dotyczy: Rundy Do CT Treść: Po zcrashowaniu serwera JailBreak resetują się rundy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoProstuDamian Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Potwierdzam tak mi sie dziś przydażyło 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VaaS Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 HEH, mi z 700 rund zrobiło się 2600 rund, tak 2,6K. Co chwile serwa wywala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 @ Yamakashinie naprawił jeszcze owego błędu, więc musicie poczekać. Jak jest jakiś admin na serwie to was powinien bez problemu przerzucić do ct, jak go poprosicie. Ja na pewno nie będę miał problemów z tym Pozdrawiam. 1 Poprawiam błędy ortograficzne na prośbę autora. ^v^ Przez raven, 17 Kwietnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Przeanalizowałem kod i wprowadziłem zabezpieczenie przed resetowaniem danych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi