Skocz do zawartości

[Przyjęta]Skarga na admina Chakra

Udostępnij

Prutak

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Prutak
Nick oskarżonego: Chakra 

Serwer: Jailbreak
Opis sytuacji: Grałem sobie elegancko w CT, zabiłem terrorystę który miał awp na plecach (jeszcze przed otworzeniem cel) i dostałem ct bana od Chakry. Wcześniej Chakra uznał, że zrobiłem fk na innym uczestniku zabawy, ale nawet tego nie widział, a fk nie było - poczułem się zagrożony + brak pozycji buntu po moje komendzie.

Serwer: Jailbreak
Dowody: Sytuacja z przed chwili, ok 13:25 na mapie minecraft snow, lub coś w ten deseń. Jak tylko pojawi się demko to wrzucę.

Nie musimy czekać na demko, bo to co piszesz pod tą skargą świadczy o twojej nieznajomości regulaminu. CT musiał zabić gracza nawet jeśli broń była pusta, ponieważ gdyby ten sam terrorysta z tą pustą AWP, kupił sobie AWP z nabojem w sklepie to CT mogłoby się nie skapnąć. A poza tym jak sam uznałeś, że nie liczyłeś poprzedniego FK, to znaczy, że dałeś bana tylko za 1FK, a graczom na słowo nie możesz także wierzyć jak Ci powiedzą że ktoś tego freekill'a zrobił. Byłeś na okresie próbnym, więc degraduje Cię z rangi admina, a gracz zgłaszający dostaje unban'a.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności