Prutak Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Nick: Prutak Nick oskarżonego: Chakra Serwer: Jailbreak Opis sytuacji: Grałem sobie elegancko w CT, zabiłem terrorystę który miał awp na plecach (jeszcze przed otworzeniem cel) i dostałem ct bana od Chakry. Wcześniej Chakra uznał, że zrobiłem fk na innym uczestniku zabawy, ale nawet tego nie widział, a fk nie było - poczułem się zagrożony + brak pozycji buntu po moje komendzie. Serwer: Jailbreak Dowody: Sytuacja z przed chwili, ok 13:25 na mapie minecraft snow, lub coś w ten deseń. Jak tylko pojawi się demko to wrzucę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Po 1 wiedzialeś że AWP nie ma ammo. Po 2 Tego nie liczyłem więc to nie musiał być FK Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prutak Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 (edytowane) Po 1. nie wiedziałem, każdy jest w stanie wpisać !sklep i kupić awp. Po 2. 1 fk i ct ban bez ostrzeżenia? Edytowane 15 Kwietnia 2019 przez Prutak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 (edytowane) Hymm gdybyś przeprosił nic bym nie dał, Nie wydaje mi się żę musze ostrzegać oczywiście powinienem ale jezeli robisz FK Ps. już nie masz tego CtBana Edytowane 15 Kwietnia 2019 przez Chakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prutak Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Kiedy miałem przeprosić? Przed zabiciem czy po? Czy jak ktoś nie wykonuje poleceń też powinienem przepraszać? Pierwszy podpunkt punktu dziewiątego regulaminu: Cytat 9. Więzień może zostać zabity za: Posiadanie broni innej niż nóż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Dobrze na razie Poczekamy na demko jeżeli nie będzie tam zadnych FK z twojej strony to muszę cię przeprosić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Nie musimy czekać na demko, bo to co piszesz pod tą skargą świadczy o twojej nieznajomości regulaminu. CT musiał zabić gracza nawet jeśli broń była pusta, ponieważ gdyby ten sam terrorysta z tą pustą AWP, kupił sobie AWP z nabojem w sklepie to CT mogłoby się nie skapnąć. A poza tym jak sam uznałeś, że nie liczyłeś poprzedniego FK, to znaczy, że dałeś bana tylko za 1FK, a graczom na słowo nie możesz także wierzyć jak Ci powiedzą że ktoś tego freekill'a zrobił. Byłeś na okresie próbnym, więc degraduje Cię z rangi admina, a gracz zgłaszający dostaje unban'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi