Kisiel Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Mialem przez 3 mapy caly czas bana na 30 min i na 4 mapie dostalem perma na ct. Nikt mi go nie dal tak o dostalem. Jak jest jakis wzor to sorki, ale nie patrzylem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 (edytowane) Ctban ci wygasł do zamknięcia. https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=ctbans&advSearch=Kisiel&advType=name Do tego co napisał niżej Kisiel to już na serwerze zdjąłem mu ctbana! Edytowane 14 Kwietnia 2019 przez Mati ◕◕ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kisiel Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Na serwerze mam perma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Jeśli dalej masz perma na CT w takim razie twój ban się zbugował! Napisz do M@ serwera on zweryfikuje wszystko i da ci UB! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi