Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Odwołanie JB

Udostępnij

winny

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: winny

nick admina: Seb0wieczka

długość bana : 1 dzień

data i godzina: 14.04.19r ok/ 11:35

serwer: jailbreak

mapa: jb_boxer

Opis sytuacji: na poprzedniej mapie admin uzywal slow sarkastycznych w stylu zebym sie odezwal choc wiedzial ze mam mute na 2 tygodnie, użyłem dwóch słów według niego obraźliwych w jego stronę ''łeb'' i ''pachołek'' po których przedłużył mi gaga na 2 tygodnie z tygodnia. Zmieniła się mapa i do tamtego czasu nie obraziłem go ani razu. Na start tamtej mapy napisalem ''sebo widac ze stosujesz regulamin w 100 procentach'' w czym nie bylo nic obraźliwego. Admin widać, że wykorzystał to, że mnie nie lubi, działał emocjami i wesoły powiedział ''winny pokazać ci coś'' po czym napisałem 'ta'' było tylko słychać jego śmiech i dał mi bana na serwer na 1 dzień, który według mnie nie był w żaden sposób adekwatny. Nawet jeden z adminów Multi powiedział mu że przesadził. Temu kto to bedzie sprawdzał mówie żeby nie pisał znowu czegoś w stylu ''no bo kiedys obrażałeś to teraz masz'' bo to w tym przypadku nie ma żadnego sensu.

błagam
Obrażanie graczy - Mute/Gag od 30 minut do 12 godzin (Jeżeli sytuacja się powtarza, ban do tygodnia)

dałem Ci na jeden dzień btw
a ty nazywałeś mnie pachołkiem administracji, "sebOcipeczka", groziłeś mi że mam się Ciebie bać, i tak dalej
po konsultacji z adminami nadałem Ci bana, Multi przy tym był i niedługo się wypowie. 

• Lubię to! 1

po 1 to były dwa słowa i sam nazwaleś mnie dzieciaczkiem i się ewidentnie ze mnie śmiałeś

po 2 nigdzie ci nie groziłem wiec nie gadaj farmazonów, napisałem ze czułbyś do mnie szacunek

po 3 przyznaj, że nikomu innemu byś takiego bana nie dał za takie 2 słowa a dałeś mi bo cie denerwuje

Jak na razie zmieniam ci gaga znów do tygodnia, ponieważ dwie kary za takie coś to za dużo.

Oczywiście któryś z UBT sprawdzi demko/logi i rozpisze co się dokładnie działo.

Ale jeśli się znów to powtórzy to gag poleci na 2 tygodnie. 

Edytowane przez Mati ◕◕

1. nie śmiałem się z CIEBIE kolego, tylko z tego co do mnie pisałeś, a to było strasznie dziecinne, stąd to stwierdzenie. A to dlatego, że nie obchodzi mnie opinia innych, a tym bardziej ludzi z internetu. Na mnie wyzwiska nie działają, taki już po prostu jestem.
2. mówiłeś, między innymi, "bój się"
3. Przyznaje, że dałbym bana każdemu za takie słowa i zawsze staram się to robić :)

@edit

Sytuacja wyglądała tak, że najpierw dostał przedłużenie na 2 tygodnie na pierwszej mapie, a jak zaczął używać gorszych słów, to dostał bana.

Edytowane przez SebOwieczka

co do 2 punktu nie mów,że nie wyczułes tego sarkazmu gdzie napisałem ''mam 17 lat, jestem prawie dorosły, boj się'' no szanujmy sie, czuć sarkazm z kilometra

hahaha jakich słów użyłem w twoja strone pozniej jak dałes mi bana 20s po rozpoczeciu mapy 

@edit i teraz zedytowałeś swój komentarz, w którym nakłamałeś, że ci groziłem, co teraz nagle nie groziłem ahahahah

Edytowane przez winny

W takim razie byłem przy tym jak Sebo był wyzywany przez Winny'ego od łbów oraz pachołków lecz przy ,, Sebocipeczka '' mnie nie było według mnie ban słuszny za prowokacje itd bo to już nie pierwszy raz gdzie prowokujesz admina/graczy!

Odwołanie do odrzucenia.

Dziękuje pozdrawiam :pepeLove: !

Edytowane przez Multi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności