WolfTeam Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Nick: WolfTeamWiek: 18Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Jestem pomocnym graczem a także spędzam dużo czasu na serwerze, Ogólnie to chciałbym pomóc ponieważ na serwerze jest dużo dzieci które się tylko przekrzykują a jak nie ma admina aktywnego to jest przedszkole.Doświadczenie w adminowaniu: Administrator na serwerach takich jak ( U szwagrów,csporobieni)Jak długo gram w CS:GO?: 4 lataW których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Weekendy 8-24 W tygodniu 8-12, 18-24Link GT: https://www.gametracker.com/player/ArenaSkilla.pl WolfTeam/185.30.124.110:30040/ Znajomość SM: 5/10 W poprzednich podaniach zrobiłem błąd ponieważ, nie doczytałem regulaminu za co przepraszam i jest już to poprawione.Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198942355228/ Konto nowe ponieważ zapomniałem e-mailu do maina i niestety przepadło Mikrofon: Sklejony na Silvertejpa ale działaCzy przeczytałeś regulamin Admina?: Oczywiście Aktywność poprawiłem ale pełnych 24 nie zrobiłem ponieważ najzwyczajniej w świecie chcę się sprawdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hawaje Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 (edytowane) Nie; brak kultury Edytowane 12 Kwietnia 2019 przez hawaje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Jestem na nie dlaczego ? Np była sytuacjia gdy ja lub ciosek bez mutacji upominamy graczy bo. Mamy do tego prawo a on do cioska admina mikro po mutacji no raczej tak nie powinien mówić admin do admin jeżeli on będzie miał tego.Admina. 2 powód od godziny 2 w nocy nabiał sobie aktywność stając w miejscu i używając komendy +right -kultura 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Na NIE, całkowity brak kultury wobec adminów i wyśmiewanie się z nich braku mutacji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Jestem Na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vigo Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Nie!@ rajek1910 wszystko wyjaśnił z aktywnością (tak btw rajek może on nie wiedział że on ma adma [ciosek] xd) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WolfTeam Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 (edytowane) @ ViGo Jeżeli nie wiesz co było z tą aktywnością to nie sugeruj się odpowiedzią rajka :") . Jeżeli bym tak nabijał aktywność to myśle że dostał bym już bana @Matt_eusz Jeżeli oni mutują i upominają każde dziecko które się odezwie bez mutacji a sami nie mają mutacji i nadużywają mikrofonu nie na temat gry to i ja pośmieję sie z nich. Edytowane 12 Kwietnia 2019 przez WolfTeam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hawaje Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 5 minut temu, WolfTeam napisał: @Matt_eusz Jeżeli oni mutują i upominają każde dziecko które się odezwie bez mutacji a sami nie mają mutacji i nadużywają mikrofonu nie na temat gry to i ja pośmieję sie z nich. smiejesz sie z adminow ktorzy musza upominac o tym ze nie moga rozmawiac bez mutacji i ty chcesz mnie admina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WolfTeam Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 @hawaje może i muszą ale niech sami nie nadużywaja mikrofonu jeżeli tej mutacji nie mają 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esper Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 (edytowane) nie pisz ciagle podan na to samo stanowisko jesly ciagle sa odrzucane nwm czy wiesz ale takie cos na forum jest zabronione Na Nie :c Edytowane 12 Kwietnia 2019 przez † є ѕ ρ є я † Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi